Alegeri Prezidentiale 2024

Dezvăluirea care va face implozie în PSD! I se impune candidatul la prezidenţiale lui Marcel Ciolacu. Şeful social democraţilor nu are ce să facă

Supriza uriaşă pregătită înaintea alegerilor din 2024! Pe cine vrea Marcel Ciolacu să impună la şefia AEP. Implicaţiile sunt majore
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Dezvăluirea care va face implozie în PSD! I se impune candidatul la prezindenţiale lui Marcel Ciolacu. Şeful social democraţilor nu are ce să facă. Un fost consilier al social democraţilor vine cu amănunte absolut uluitoare din interiorul formaţiunii.

Anca Alexandrescu, fost consilier al lui Liviu Dragnea, scoată la iveală amănunte absolut uluitoare din interiorul partidului.

Anca Alexandrescu susţine că lui Marcel Ciolacu i s-ar impune un candidat la prezidenţiale din afara partidului. După ce a vorbit despre înlăturarea lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu vorbeşte şi despre actuala situaţie din cadrul PSD.

Aceasta susţine că Mihai Tudose s-ar întoarce în ţară de la Bruxelles, dar este extrem de supărat. Îl deranjează faptul că lui Ciolacu i se impune un alt candidat la prezidenţiale. Ciolacu şi Mihai Tudose ar fi extrem de apropiaţi. Mai mult, primul chiar şi-ar dori ca Tudose să renunţe la funcţia de europarlamentar pentru a veni în noul Guvern care va fi preluat de către PSD din luna mai.

Dezvăluirea care va face implozie în PSD!

“Atunci vicepremier era domnul Ciolacu. A plecat și el atunci, nu s-a întors în Guvernul Dăncilă. Dar după a preluat partidul. Acum Ciolacu spune că dl. Tudose trebuie să se întoarcă la Guvern, erau în aceeași gașcă. Acum Mihai e supărat și pe bună dreptate pentru că sunt băieți care încearcă să-i impună lui Ciolacu un anumit candidat la prezidențiale din afara partidului. Pe domnul Geoană”, a spus Anca Alexandrescu, în cadrul podcastului România lui Cristache.

Ciolacu nu a spus niciodată că şi-ar asuma o candidatură la prezidenţiale, deşi, de regulă, şeful unui partid intră în această luptă. L-a nominalizat printre alţii şi pe actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană. De altfel, în cel mai recent sondaj de opinie Geoană ar fi omul cu cele mai mari şanse să ajungă preşedinte dacă acesta va fi susţinut de către cei de la PSD.

To Top