Alegeri Prezidentiale 2024

Cine va fi candidatul AUR la alegerile prezidenţiale. George Simion cutremură scena politică! Atac dezlănţuit la adresa lui Klaus Iohannis

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!
George Simion, sursa foto facebook

S-a aflat cine ar putea fi candidatul AUR la alegerile prezidenţiale. Liderul formaţiunii, George Simion cutremură scena politică! Mai mult, acesta a lansat un atac dezlănţuit la adresa lui Klaus Iohannis, actualul preşedinte al României.

George Simion este extrem de încrezător în şansele AUR la alegerile prezidenţiale din 2024. Pregăteşte mai mulţi candidaţi, în funcţie de cel pe care în va nominaliza PSD.

George Simion este convins că AUR va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 2024. Liderul din AUR are mai multe variante de posibil candidat pentru Palatul Cotroceni, în 2024. Simion a anunțat ce variante de candidat are AUR, pentru prezidențialele din 2024.

Partidul conservator așteaptă la pândă numele din partea PSD-PNL. „În acest moment, potrivit sondajelor, în turul 2 al alegerilor prezidențiale intră candidatul PSD și candidatul AUR. Vrem să vedem dacă PSD va pune un candidat aservit sau va veni zona aceasta globalistă, satanistă, antinațională, cu un candidat de tip Kovesi, trebuie să ne gândim bine care va fi candidatul nostru. O vom face și în funcție de rezultatul primelor alegeri din 2024″, a spus Simion, în direct la România TV.

Cine va fi candidatul AUR la alegerile prezidenţiale

Nu s-a oprit aici. Promite o campanie electorală la baionetă, aşa cum nu a mai fost până acum. „Pregătim o campanie de la om la om, pentru ca românii să nu-și mai vândă votul pe un kilogram de ulei sau pe făină”, a mai comentat Simion, conform sursei citate.

Mai mult, Simion l-a făcut praf pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis. Spune că Românii și-au pierdut încrederea în actualul preşedinte.„Este omul pus de puterile străine. Nu știu cât a fost votat, voi vedea. După trei ani de politică nu-mi dau seama dacă românii l-au votat pe acest individ străin de neamul nostru. Și mulți români din diaspora – am fost de curând la Dublin, regretă că l-au votat pe acest individ”, a concluzionat Simion.

To Top