Alegeri Prezidentiale 2024

Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. George Simion vine cu dezvăluiri incredibile. Se va întâmpla la alegerile prezidenţiale 2024

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!
George Simion, sursa foto facebook

Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. George Simion vine cu dezvăluiri incredibile. Se va întâmpla la alegerile prezidenţiale 2024. Actualul şef al statului îşi va termina al doilea mandat la finalul lui 2024. Conform Constituţiei, nu va mai avea voie să candideze la un alt mandat.

Astfel, după 10 ani cu Klaus Iohannis România îşi va alege un nou preşedinte. Şeful AUR, George Simion a venit cu amănunte incredibile din interior.

George Simion a oferit noi detalii despre planurile celor de la AUR pentru anul viitor. Atunci vor fi patru rânduri de alegeri. Acesta a clarificat, de altfel, dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale din 2024, așa cum se speculează în mediul politic de ceva timp, George Simion a confirmat parțial această informație. Acesta a recunoscut că va candida la alegerile prezidențiale în funcție de rezultatul alegerilor europarlamentare.

„Decizia se ia după alegerile europarlamentare, în funcție de rezultatul acelor alegeri”, a spus el la podcastul „HAI Live” de pe canalul de Youtube „HAI România!, conform capital.ro. „E un răspuns ușor politic, eu înțeleg de ce (n.red. – se va lua decizia la momentul menționat de liderul AUR)”, a replicat Dan Andronic.

George Simion a precizat, totodată, că nu va candida pentru Primăria Municipiului București pentru că nu cunoaște bine Capitala. „În orice caz, candidatul AUR ca viitor primar general al Capitalei nu va fi un nume mare”, a mărturisit liderul AUR.

În cadrul aceluiași podcast, George Simion a vorbit despre ultimele mișcări politice pregătite de coaliţia PNL-PSD în încercarea de a contracara creșterea AUR în sondajele de opinie. „Văd un PNL în disoluție”, a punctat el, subliniind că recenta dispută dintre Rareș Bogdan (PNL) și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu (PNL), are la bază lupta pentru „sinecurile politice”.

Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis

„Aurescu nu dorea să dea acele funcții pentru diaspora dorite de Rareș, cea de consul și de ambasador. Sunt multe numiri politice în PNL Diaspora. Sunt sinecuri politice. Șefii de la ICR cum se numesc? Atașații economici cum se numesc? Tot politic”, a explicat el.

George Simion a recunoscut că privește cu rezervă sondajele de opinie, inclusiv creșterea AUR în sondajele recente. Potrivit spuselor sale, AUR mizează mai degrabă pe instrumentele care au validat rezultatele sale până acum.

„Nu prea avem încredere în sondaje, mai exact avem încredere, dar îi testăm. Avem încredere în lucrurile care au mers, care au confirmat pentru noi în singura bătălie importantă pe care am dus-o (n.red. – alegerile din 20200. E bine să ne știm simpatizanții, e bine să lucrăm pe rețete care au confirmat până acum. Avem nevoie și de rețele clasice, de partid, dar astea se formează în timp, în ani. Lucrăm la chestiunea asta”, a spus George Simion.

To Top