Alegeri Prezidentiale 2024

Cine alege, de fapt, preşedintele României. Dezvăluiri incredibile înaintea alegerilor prezidenţiale. Adevărul despre legătura dintre PSD şi Mircea Geoană

Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale 2024! Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis
Mircea Geoană, sursa foto facebook

Cine alege, de fapt, preşedintele României. Dezvăluiri incredibile înaintea alegerilor prezidenţiale. Adevărul despre legătura dintre PSD şi Mircea Geoană. Sunt amănunte aboslut uluitoare care ies abia acum la iveală. S-a aflat cum este poziţionat Mircea Geoană, adjunctul NATO, în ochii social democraţilor.

Editorialistul Doru Buşcu spune că Mircea Geoană poate fi o certitudine înaintea alegerilor prezidenţiale 2024. “Geoană se poate transforma dintr-o ipoteză într-o certitudine. Sunt 2 condiții: Geoană să fie recomandat de SUA și să fie chemat cine trebuie la ambasadă. Nimeni nu îndrăznește să se opună geostrategiei de securitate a României și a SUA” , a declarat Doru Bușcu în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Mai mult, Geoană nu ar fi deloc pe placul celor din PSD. Doru Buşcu explică de ce. „Este normal ca PSD să nu-l vrea pe Geoană candidat. Teoria centrului imaculat ar trebui să redeștepte în liderii PSD și PNL un ecou. Liderii PSD și PNL trebuie să conștientizeze că nu au oameni în partide ca interlocutori egali omologilor din UE și SUA.

Cine alege, de fapt, preşedintele României

Nu este o legătură bijectivă între ceea ce doresc americanii și ce se execută în România. Dacă SUA aduc trupe, bugete vor să știe că banii aceia nu se fură iar puterea nu este construită pe corupție. Este legitimă pornirea SUA, fără SUA România nu se putea dezvolta.

Problema este că noi n-am construit o alternativă internă critică. Relația cu ambasada SUA este chiar mai actuală din cauza războiului din Ucraina.

La nunta fiicei ministrului Energiei, Virgil Popescu a venit atașatul american. Nu cred că America își caută bunăstarea în comisioanele mărunte ale bandiților din piața de energie. Cred că ambasadele au în continuare un cuvânt greu de spus în România. S-a diminuat cuvântul ambasadelor europene în raport cu conflictul din Ucraina”, a mai spus Buşcu, conform sursei citate.

To Top