Alegeri Prezidentiale 2024

Ce funcţie se pregăteşte pentru Marcel Ciolacu. Surpriză uriaşă în politică. Se va întâmpla din 2024

Se rupe coaliţia? Atac devastator de la vârful PSD către cei de la PNL: 'Mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă'
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

S-a aflat ce funcţie se pregăteşte pentru Marcel Ciolacu. Surpriză uriaşă în politică. Se va întâmpla din 2024. Deşi toate sondajele de opinie îl dau favorit la alegerile prezidenţiale 2024, şeful PSD nu s-ar pregăti pentru lupta la Cotroceni.

Marcel Ciolacu s-ar pregăti să fie premier din luna mai, conform rotativei coaliţiei de guvernare. Totuşi, acesta ar putea să rămână în această funcţie şi din 2024, după alegerile prezidenţiale.

Editorialistul Doru Buşcu vine cu o dezvăluire incredibilă. Marcel Ciolacu şi-ar dori un nou post de parlamentar pentru a fi premier. Mai mult, există posibilitatea ca PSD şi PNL să meargă în tandem la alegeri. Candidatul PSD să vizeze funcţia de premier, iar liberalul cea de preşedinte al României.

„Prezidențiabilitatea” este un element de negociere. Dacă PSD și PNL merg în tandem și candidatul PNL merge la Președinție, Marcel Ciolacu va fi cu siguranță premier din 2024 încolo. Liderii politici care există astăzi în România n-au făcut nimic, n-au transmis o viziune, n-au injectat entuziasm în mase.

Ce funcţie se pregăteşte pentru Marcel Ciolacu

Este posibil ca Marcel Ciolacu să aibă teama că ratează Președinția. Dacă te prezinți cu un candidat necarismatic în alegeri, eroarea ar putea duce la prăbușirea totală a carierei politice a lui Ciolacu. În PSD înfrângerile și-au devorat liderii.

Jucătorul de umbră Marcel Ciolacu ar prefera o construcție în care el să rămână într-un strat al puterii. Ciucă este legat de Ciolacu. Ciucă dacă se va înfrunta cu PNL va pierde. Există raționamentul de a veni cu cineva cu care, dacă va ajunge la Președinție, nu vei intra în conflict.

Geoană se poate transforma dintr-o ipoteză într-o certitudine. Sunt 2 condiții: Geoană să fie recomandat de SUA și să fie chemat cine trebuie la ambasadă. Nimeni nu îndrăznește să se opună geostrategiei de securitate a României și a SUA” , a declarat Doru Bușcu în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

To Top