Alegeri Prezidentiale 2024

Cătălin Drulă se vede președintele României: Sunt evident un potenţial candidat

Cuvinte grele în Parlament! Cătălin Drulă: Este o ruşine să îl avem pe Lucian Bode ministru de Interne

Când mă uit în jur la cine sunt potenţialii candidaţi, prind curaj, a declarat Cătălin Drulă despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale.

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat luni, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News TV, că este evident un potenţial candidat la prezidenţiale, dar a precizat că decizia va fi luată în partid.

Drulă a mai spus că vor avea un tandem preşedinte-premier şi a precizat că lui, ca profil, i se potriveşte mai mult o funcţie executivă.

”Când mă uit în jur la potenţialii candidaţi, prind curaj”, a mai afirmat el.

”Sunt evident un potential candidat la prezidenţiale. În primul rând, aş vrea să găsim formula cea mai bună pentru întreaga serie de alegeri. O să avem un tandem preşedinte-premier. Mie ca profil mi se potriveşte mai mult o funcţie executivă, aşa m-am văzut întotdeauna”, a spus Drulă.

Cătălin Drulă: Cred că există un mare potenţial pentru USR în 2024

El a precizat că va exista o discuţie în partid în privinţa candidaturii. ”Când mă uit în jur la cine sunt potenţialii candidaţi, prind curaj”, a mai spus liderul USR.

Cătălin Drulă a arătat că alegerile europarlamentare sunt primele în 2024 şi ”un rezultat sub aşteptări la europarlamentare pentru un partid te pune într-o poziţie dificilă pentru cursa din toamnă”, pentru că sunt deschiderea marelui show electoral.

”Nu vreau să anticipez dar cred că există un mare potenţial pentru USR în 2024, pentru că, cu cât trece timpul se cristalizează opţiunile. Opţiunile sunt blocul FSN, sistemul, blocul mamut, pe partea cealaltă opţiunea extremistă şi există o singură opţiune modernizatoare, liberală şi acolo este USR şi muncim să construim întreaga garnitură de candidaturi pentru 2024, mergem şi vorbim din uşă în uşă”, a precizat Drulă, arătând că au avut 1.000 de înscrieri în partid, de la începutul anului.

To Top