Alegeri Prezidentiale 2024

Cătălin Drulă, anunț despre alegerile prezidențiale! Ce vrea să facă USR în 2024: Avem obligaţia

Cătălin Drulă, anunț despre alegerile prezidențiale! Ce vrea să facă USR în 2024: Avem obligaţia

Avem responsabilitatea de a face în jurul USR o alternativă politică a mai spus Drulă, precizând că au discuţii cu PMP şi Forţa Dreptei dar doresc o apropiere şi de zona civică, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă.

Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat marţi, în emisiunea Proiect de ţară: România, despre candidatul la prezidenţiale, că vor să vină cu o propunere completă pentru tot anul 2024, tandem preşedinte-premier, zona de alegeri europarlamentare, primari unde nu avem.

Liderul USR a arătat că satutar, candidatul la alegerile prezidenţiale este ales de congres.

Cătălin Drulă: S-a simplificat scena politică din România

”Vrem să venim cu o propunere completă pentru tot anul 2024, tandem preşedinte-premier, zona de alegeri europarlamentare, primari unde nu avem. Noi avem responsabilitatea de a face în jurul USR o alternativă politică. S-a simplificat scena politică din România, nu mai este atât de complicată. Avem blocul PSD-PNL, blocul specialilor, un partid extremist, cu legături în zona sistemului mai tradiţional, mai cu Ceauşescu, bătrânii rezervişti şi blocul liberal moderd, european, care este USR”, a precizat Drulă.

El a mai spus: ”Avem obligaţia să venim cu o soluţie completă, noi nu venim în alegeri să câştgăm câte un mandat, să luăm câte un 8 % un 11%. Avem discuţii cu aceste două fomaţiuni, PMP şi Forţa Dreptei, dar oferta este deschisă şi către zona civică, exista şi în anii 90 acest efort, când e o criză morală în societate să ne deschidem”, a arătat el.

Întrebat cîând va fi anunţat acest pachet de candidaturi, Drulă a spus că o să fie în calendarul firesc de alegeri.

To Top