Alegeri Prezidentiale 2024

Candidează George Simion la alegerile prezidențiale? Președintele AUR a dat răspunsul în direct la TV

George Simion s-a dezlănţuit! Anunţul care cutremură scena politică. Contractul cu OMV, atacat în instanţă

Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate candidatura, a declarat George Simion, răspunzând la o întrebare legată de candidatura la alegerile prezidențiale.

Liderul AUR a menţionat că ”sunt primele alegeri prezidenţiale pe care le are în faţă ca om politic şi este curios cum se vor desfăşura”.

Liderul PSD George Simion a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV, despre o candidatură la prezidenţiale, că mai demult excludea dar acum nu exclude în totalitate, pentru că nu ştie în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor intra în cursă preşedinţii partidelor sau parsonalităţi, o decizie urmând a fi luată după alegerile europarlamentare.

George Simion a declarat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale că ”depinde de mulţi factori”.

”Nu aş putea să vă dau un răspuns. Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi.

George Simion: Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici

Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea radiografie exactă”, a spus liderul AUR.

Simion a menţionat că ”sunt primele alegeri prezidenţiale pe care le are în faţă ca om politic şi este curios cum se vor desfăşura”. El a mai spus că în mod sigur candidatul AUR la alegerile prezidenţiale va avea acest stigmat al ”unui nou Vadim”. ”Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim, suntem conştienţi dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu”, a comentat el.

”Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colţ şi să ne ducă în turul doi de scrutin şi să ne folosească”, a mai arătat Simion.

2024 se anunţă un an crucial pentru viitorul României în condiţiile în care ar urma să avem în acelaşi an, pentru prima dată în istorie, atât alegeri parlamentare şi europarlamentare, cât şi alegeri locale, dar şi alegeri prezidenţiale.

To Top