Alegeri Prezidentiale 2024

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale! Cine ar putea ajunge președintele României?

El ar putea deveni noul președinte al României! Are cele mai multe șanse să câștige alegerile

2024 este un an electoral greu, cu toate cele patru tipuri de alegeri, iar partidele trebuie să ia în calcul cu toată atenția numele celor care vor candida, pentru a spera la cât mai multe voturi. Alegerile prezidențiale de anul viitor vor fi ultimele pe listă, iar la acel moment, deja partidele vor ști ce reprezentanți au în Parlamentul European, în primării și consiliile locale și județene, dar și în viitorul mandat de patru ani în Parlament.

Deputatele Ana Cătăuță și Natalia Intotero, precum și europarlamentarul Victor Negrescu au descris profilul candidatului PSD la prezidențiale, dar toți cei trei invitați la GÂNDUL EXCLUSIV au spus că preocuparea principală a partidului în această perioadă este buna guvernare.

Atât Victor Negrescu, cât și Ana Cătăuță au vorbit despre posibilitatea alegerii unui candidat din afara PSD. Această posibilitate nu mai este o surpriză, pentru că și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a menționat în spațiul public posibilitatea susținerii unui candidat la prezidențiale apolitic.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale: Ambele variante sunt posibile

Un aspect este foarte clar dacă este să vorbim de trăsături, vrem un candidat care are o reputație profesională foarte bună și care nu poate fi contestat din acest punct de vedere. Și aici se înscriu mai mulți potențiali candidați, și din partid, și din afara partidului”, a spus Victor Negrescu.

Deputata Ana Cătăuță a confirmat posibilitatea propunerii unui candidat din afara partidului, dar a menționat certitudinea apartenenței acestuia la valorile de stânga:

Ambele variante sunt posibile – și de a fi o persoană care este membru de partid, și de a fi o persoană care este în afara partidului – și cu siguranță trebuie să fie o persoană cu valori social-democrate”.

Europarlamentarul Victor Negrescu spune că propunerea PSD de candidat la prezidențialele din 2024 nu va fi doar un profesionist, ci unul de necontestat, care să aibă cunoștințe și abilități diplomatice și de relaționare externă, dar și un grad de popularitate ridicat.

Eu cred că este nevoie de o persoană apropiată de cetățeni, foarte bine pregătită pe zona aceasta a comunicării externe. Sunt mai multe elemente necesare pentru a îndeplini o astfel de responsabilitate, dar mai ales românii trebuie să se simtă reprezentați de respectiva persoană”, a menționat Victor Negrescu.

To Top