Alegeri Prezidentiale 2024

BREAKING NEWS: Vasile Dîncu a spus când se va rupe coaliția de guvernare! “Nu cred că va fi foarte simplu”

BREAKING NEWS: Vasile Dîncu a spus când se va rupe coaliția de guvernare! "Nu cred că va fi foarte simplu"

Vasile Dîncu a spus când se va rupe coaliția de guvernare. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat luni în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News Tv, că el crede că va trece de alegerile locale din 2024 această coaliţie de guvernare. Problema între cele două partide va interveni la alegerile prezidențiale, celor două partide fiindu-le greu să accepte un candidat comun.

Nu cred că va fi foarte simplu să accepte ori PSD ori PNL un candidat comun la prezidenţiale, a mai spus Dîncu despre momentul alegerilor din 2024, a declarat Vasile Dîncu.

”Eu cred că rezistă până în 2024”, a spus preşedintele Consiliului Naţional al PSD, el afirmând că ar putea ca actuala coaliţie să fie până la prezidenţialele din 2024.

”Eu cred că va trece de alegerile locale această coaliţie”, a arătat social-democratul.

Despre momentul în care coalţia se va rupe, Dîncu a spus: ”S-ar putea să nu fie o ruptură, să fie un divorţ amiabil în care să existe posibilităţile ca după alegeri să continue”.

”Nu cred că va fi foarte simplu să accepte ori PSD ori PNL un candidat comun la prezidenţiale, care ar însemna un sacrificiu ideologic foarte mare, pentru că PSD, de 25 de ani nu a avut un preşedinte de stânga şi aici presiunea e mai mare”, a spus el.

Vasile Dîncu a spus cine va câștiga alegerile prezidențiale

Vasile Dîncu a spus cine este cel care care are șanse să câștige alegerile prezidențiale din 2024. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a ținut să precizeze că declarația a făcut-o în calitate de sociolog, nu de politician.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat luni, în emisiunea Proiect de ţară România, de la Prima news TV, că el crede că preşedintele PSD poate câştiga alegerile prezidenţiale, în 2024, dar nu bazându-se numai pe voturile partidului, ci aducând în jurul lui şi alte formaţiuni civice, forme de centru-stânga şi promovând un anumit comunitarism.

To Top