Alegeri Prezidentiale 2024

Cel care i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis vine cu dezvăluiri şocante. Toată ţara ar trebui să se teamă

Cel care i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis vine cu dezvăluiri şocante. Toată ţara ar trebui să se teamă
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Anunţ devastator pentru România! Cel care i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis vine cu dezvăluiri şocante. Toată ţara ar trebui să se teamă de aceste lucruri. În 2024, românii îşi aleg un nou preşedinte. Klaus Iohannis este deja pe finalul celui de-al doilea mandat şi nu va mai putea candida.

Se speculează că cei de la PSD ar vrea să-l propulseze pe Mircea Geoană către o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024. Secretarul general adjunct al NATO nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste lucruri.

Totuşi, omul care i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis vine cu dezvăluiri incredibile. Toată România ar trebui să se teamă de aceste lucruri.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, a clarificat zvonurile din societate potrivit cărora acțiunile sale din ultimele luni vin în pregătirea unei candidaturi în România în anul 2024. „La un recent discurs la ASE, am descris pe larg nevoia unui salt istoric de dezvoltare pentru țara noastră, de primenire a proiectului național. Am propus atunci cinci obiective naționale, care să fie negociate și asumate de toți actorii relevanți din societate, dincolo de ciclurile electorale și de liderii politici ai momentului.

Anunţ devastator pentru România!

Pentru că unii comentatori l-au citit în cheie electorală, vreau să clarific motivul real pentru care sunt pasionat, mă implic și comunic pe aceste teme legate de prezentul și viitorul națiunii noastre. Interesul meu pentru politica românească este foarte redus.

A vorbi, însă, despre marile subiecte ce-i preocupă pe români, fie politice, economice sau sociale, nu are nimic de-a face cu pregătirea vreunei presupuse candidaturi. Așa cum văd eu lucrurile, obligația unui lider este de a da țării sale toată experiența, devotamentul și dragostea de care este capabil și voi continua să fac acest lucru indiferent de poziția pe care o ocup“, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană a un discurs îngrijorător. În ţara noastră s-a produs un cataclism democrafic, spunea adjunctul NATO.  „Din punct de vedere al ciclului economic, România parcurge cea mai bună perioadă din întreaga noastră istorie. Avem azi un PIB mai mare de patru ori decât in 1989. Şi, totuși, asistăm la un cataclism demografic, cu o populație la nivelul anilor ’60. Pe o suprafață cât a Marii Britanii, vom ajunge să fim ţara cu cea mai mică densitate a populației din Europa“, spunea, în octombrie 2022, Mircea Geoană.

To Top