Alegeri Prezidentiale 2024

Acuzaţii devastatoare la adresa lui George Simion! Şeful AUR, umilit în direct: ‘N-a muncit o zi în viaţa lui’

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

Acuzaţii devastatoare la adresa lui George Simion! Şeful AUR, umilit în direct. Un lider din Opoziţie dă de pământ cu preşedintele celor de la AUR. Eugen Tomac, europarlamentarul celor de la PMP nu s-a mai abţinut şi a început scandalul.

Eugen Tomac dă de pământ cu George Simion. Spune că refuză să creadă că în România sunt atât de mulţi oameni naivi care să-l voteze pe Simion.

„Eu refuz că în România avem atâţia oameni naivi care pot vota un candidat cu gura mare care nu a muncit o singură zi. Cereţi-i cartea de muncă lui George Simion şi întrebaţi-l câte zile a muncit. Un om care nu a muncit o singură zi cum poate reprezenta speranţele a milioane de oameni?

Refuz să cred că trăiesc într-o asemenea societate, există o dezamăgire puternică în societate după toate crizele, dar funcţia de preşedinte al României este o pălărie prea mare pe care o visează, oricât l-ar prezenta unii şi alţii drept o soluţie. Un om care nu a reuşit nimic în viaţă în afară de zgomot şi această oportunitate pe care au fructificat-o, însă este prea mult”, a insistat Eugen Tomac, în direct la Prima News.

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat că nu vom avea alegeri anticipate. Mai mult, i-a atacat dur pe cei de la PSD. Spune alegerile prezidențiale nu vor fi câștigate de un candidat de Stânga. Tomac a mai spus că partidul pe care îl conduce va susține la prezidențiale orice candidat pe care o coaliţie de Dreapta îl va considera ca fiind cel mai potrivit.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui George Simion!

„Nu vom avea alegeri anticipate în România, oricât de mult şi-ar dori PSD acest lucru. Se discută, iau în calcul pentru că îşi dau seama că după un an de mariaj în care au promis atâtea, totul le dă pe minus şi evident că revolta, nemulţumirea de la primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, tot aparatul de stat care aşteaptă bani de la PNRR, văd că au fost doar promisiuni, îi pune pe gânduri”, a declarat Eugen Tomac la Prima News.

Acesta a punctat că dacă social-democrații vor forța anticipatele, îl vor „reînvia pe Klaus Iohannis” deoarece îi vor da prilejul „să intre într-o confruntare mai mică sau mai mare cu PSD”. Atunci își vor da PSD-iștii seama că șansele lor sunt foarte mici.

To Top