Alegeri Parlamentare 2024

Surpriza momentului în politică! Ce pregătesc cei de la PSD şi PNL. S-a aflat înaintea alegerilor din 2024

Adevărata miză a alegerilor din 2024! Un fost ministru spune de ce are nevoie România: Tragedia e că niciun politician nu o are pe agendă

Surpriza momentului în politică! S-a aflat ce pregătesc cei de la PSD şi PNL. Ies la iveală amănunte incredibile înaintea alegerilor din 2024. Cele două partide de la putere ar putea merge împreună la alegerile parlamentare. Asta ar însemna că vor câştiga peste 50% şi ar putea guverna fără probleme timp de 4 ani.

Gheorghe Ialomițianu, vicepreședinte PMP și fost ministru de Finanțe, a declarat că e posibil ca PSD și PNL să facă o alianță în perspectiva alegerilor de anul viitor. Acesta atenţionează că nu e o garanție că ele vor obține împreună 50% din voturi. Asta mai ales dacă nu vor guverna bine și se va produce o scânteie care să scoată românii în număr mare la vot.

„O alianță între PSD și PNL sigur că e posibilă  dar trebuie o guvernare bună că dacă nu vor fi rezultate bune și perioadele acestea nu se anunță bune… Vedem că Ministerul Finanțelor se împrumută foarte mult, că nu are încredere că va putea finanța deficitul prin împrumuturi în perioada următoare.

Surpriza momentului în politică!

Să nu uităm, legat de PSD – AUR, de cele mai mutle ori stânga nu s-a bucurat de încredere nici din partea instituțiilor internaționale, dar nici pe piețele financiare și atunci are nevoie de un PNL de dreapta, că dă încredere pe piețele financiare.

Dacă vrea să meargă PNL cu PSD, trebuie să se ocupe mai mult de guvernare, să sprijine economia, populația, că altfel populația s-ar putea să dea vot fie altor partide, AUR sau altor partide sau să nu participe la vot. Dacă se va merge (pe ideea) că nu vor veni la vot, asta nu se știe, că s-ar putea să apară o scânteie și populația să vină și să avem o participare masivă la vot și s-ar putea ca cele două partide să nu facă 50%. Totul depinde de guvernare, de coerență”, a declarat Gheorghe Ialomițianu, pentru B1 TV.

To Top