Alegeri Parlamentare 2024

Se pregătesc alegeri anticipate?! Dezvăluiri devastatoare despre George Simion. Ce se întâmplă, de fapt, cu cei de la AUR

BREAKING NEWS: Ce a făcut George Simion în această dimineață! Decizia luată în scandalul canalului Bâstroe

Se pregătesc alegeri anticipate?! Dezvăluiri devastatoare despre George Simion. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu cei de la AUR. Un fost premier a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre formaţiunea politică în ascensiune. Victor Ponta spune că celor de la PSD şi PNL le tremură chiloţii din cauza lui George Simion.

Totuşi, Victor Ponta avertizează. AUR poate chiar să câştige alegerile, dar nu poate rezolva problemele pe care le are România.

Potrivit celor mai recente sondaje, AUR este al doilea partid din România. Astfel, în spațiul public au apărut discuții potrivit cărora partidele de la putere și-ar dori organizarea de alegeri anticipate. Asta de teama ca în 2024 partidul lui George Simion să obțină chiar majoritatea.

În opinia lui Victor Ponta, strategia promovată în special de PNL nu are decât scopul distragerii atenției opiniei publice de la subiectele cu adevărat importante. „În opoziție e AUR și le tremură la toți că crește AUR. Mie mi-e că crește și crește degeaba. Simion face bine, strigă, ca la galerie. Mă bucur, dar știți cum facem cu energia, sănătatea, educația, firmele de asigurări?

Se pregătesc alegeri anticipate?!

E o sperietoare pe care o fac (n.r. – partidele de la guvernare), ca să nu-i întrebe nimeni ce-i unește pe PNL, PSD și UDMR, în afară de funcții.

Iohannis nu e creatorul acestui sistem, e un beneficiar de lux, cu AUR care crește și cu ‘aoleu, Putin care vine peste noi!’”, a comentat Victor Ponta, în direct la România TV.

Conform unor sondaje de opinie, partidul lui Simion ar avea deja 22% şi ar fi pe un trend de creştere. De altfel, este singura formaţiune politică ce are şanse să crească exploziv până la alegerile parlamentare 2024. PSD este într-o uşoară scădere, în timp ce PNL chiar este în scădere accelerată. În schimb, cei de la USR au ajuns la 9% şi, deşi sunt în Opoziţie nu par să aibă deloc o tendinţă de creştere.

To Top