Alegeri Parlamentare 2024

S-a aflat marele secret al lui George Simion! Nimeni nu ştia asta despre şeful AUR. A dat cărţile pe faţă

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

S-a aflat marele secret al lui George Simion! Nimeni nu ştia asta despre şeful AUR. A dat cărţile pe faţă. Sunt detalii neştiute până acum despre viața lui Simion de dinainte de a intra în politică. Acesta spune că este un om care pune pasiune în tot ceea ce face și că de-a lungul timpului a avut mai multe joburi, inclusiv o afacere.

George Simion și-a amintit că primii bani pe care i-a câștigat proveneau dintr-un magazin de haine. Afacerea a deschis-o după ce a terminat facultatea.

Liderul AUR a mai spus că dacă nu ar fi fost politica si activismul am putea pune semnul egal între George Simion si pasiune, conform gandul.ro. ”Întotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile cu pasiune. Mă mai acuză unii că ”nu a lucrat o zi în viata lui”. Eu după facultate si masterat m-am angajat, am avut permanent carte de muncă, am fost angajat, ba chiar am avut și firma mea.

S-a aflat marele secret al lui George Simion!

După liceu mă gândeam ce frumos ar fi să am propriul meu magazin de haine, propriul meu centru de negoț. Am avut un magazin pe Calea Moșilor. Era profitabil pe internet. Pe succesiunea de controale din partea statului, mă enervau și mă stresau atât de tatre și erau niste prostii, tricouri, bluze. M-a făcut să renunț la el, dar mi-am dat seama că vreau mai mult și vreau altceva. Eu am făcut întotdeauna ceva, nu am suportat să stau degeaba, să nu fiu implicat. De asta spun că orice aș fi făcut, aș fi făcut cu pasiune”, afirmă liderul AUR.

Cei de la AUR sunt pe locul secund în toate sondajele de opinie legate de alegerile parlamentare 2024. Formaţiunea lui george Simion ar fi depăşit deja PNL şi are o tendinţă de creştere. Ar fi undeva la 25%. mai mult, şi Simion ar avea şanse să prindă turul 2 la alegerile prezidenţiale 2024.

To Top