Alegeri Parlamentare 2024

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, ţintele Opoziţiei! Planul prin care vor să confişte România. S-a aflat totul

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, ţintele Opoziţiei! Planul prin care vor să confişte România. S-a aflat totul

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, ţintele Opoziţiei! Planul prin care vor să confişte România. S-a aflat totul. Unul dintre liderii partidelor de Opoziţie se revoltă. Îi face praf pe cei mai importanţi oameni din stat. Eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, a comentat sondajul realizat de INSCOP la comanda PNL.

Acuzaţii directe la adresa lui Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu. Liderii principalelor partide de guvernământ îi asigură pe proprii alegători că își doresc să guverneze, dacă e posibil, și până în 2040, susţine Eugen Tomac.

Comentând datele cercetării sociologice, liderul PMP a declarat că, în realitate, PNL și PSD guvernează prost „Domnul Ciolacu și domnul Ciucă îi asigură pe proprii alegători că își doresc să guverneze, dacă e posibil, și până în 2040. Dacă acest sondaj este făcut la comanda PNL, nu cred că cetățenii care ne urmăresc nu își dau seama de tendințele pe care le are sondajul, ceea ce nu înseamnă că eu îl pun sub semnul întrebării. Spun doar că la ora actuală lucrurile stau complet diferit”, a adăugat Eugen Tomac, în direct pe B1TV.

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, ţintele Opoziţiei!

„Cred că electoratul care a votat în 2020 PNL nu este mulțumit, pentru că domnul Iohannis ne spunea că niciodată nu se va așeza lângă „ciuma roșie”, și evident că aceste cifre poate arată un trend, însă personal cred că realitatea este mult diferită față de ceea ce regăsim astăzi în cercetările de sondare a opiniei publice”, a mai spus eurodeputatul.

De fapt, Opoziţia are un mesaj clar. PNL şi PSD ar urma să candideze împreună la alegerile parlamentare de anul viitor. Mai mult, liderii celor mai importante partide din România ar vrea să aibă candidat comun şi la alegerile prezidenţiale. Asta pentru ca Opoziţia să nu mai aibă nicio şansă să contracareze. În cazul unei alianţe, PSD şi PNL ar urma să-şi împartă cele două funcţii. Un partid va primi premierul, iar celălalt candidatura la prezidenţiale.

To Top