Alegeri Parlamentare 2024

Lovitura momentului pe scena politică! Un star TV intră în politică. Ar urma să candideze la alegerile parlamentare

Vești bune pentru mamele care au copii mai mici de 5 ani. Legea pe care a propus-o PNL în Parlament

Lovitura momentului pe scena politică! Un star TV intră în politică. Ar urma să candideze la alegerile parlamentare 2024. Totul a devenit public, iar numele acesteia a fost făcut. Este o adevărată lovitură pentru formaţiunea politică neparlamentară.

Cei de la PUSL au reuşit să o convingă pe Doina Gradea să intre în partid. Ar putea fi candidat pe listele formaţiunii la alegerile parlamentare din 2024. Gradea are o experienţă de peste 3 decenii în televiziune. A fost în mai multe instituţii media din ţara noastră.

După mai bine de 30 de ani petrecuți în cele mai importante instituții media din România, Doina Gradea a intrat în politică. Fostul director al TVR s-a alăturat Partidului Umanist Social Liberal. Mai mult, va avea una dintre funcțiile de conducere în formaţiunea politică.

Doina Gradea a făcut o radiografie succintă a actualei clase politice. Spune că are o mare nevoie de oameni competenți, care au dovedit că pot face performanță. ”Este un pas important în viața mea, o nouă provocare ce vine logic după ani de muncă și o experiență pe măsură în serviciul public.

Lovitura momentului pe scena politică!

România, clasa ei politică, au nevoie de specialiști, de profesioniști, care să ofere soluții clare și viziune, care nu pot veni decât de la oameni care au dovedit că au aceste aptitudini.

Timpul politrucilor a trecut, am văzut destul de clar că se pricep doar la vorbe, promisiuni și mai ales scandal. PUSL este partidul care oferă soluții concrete pentru problemele țării și oameni competenți care să le rezolve”, a spus Doina Gradea.

Cel mai recent nume care s-a alăturat umaniștilor are un CV impresionant. Gradea a fost director al TVR timp de patru ani. Anterior a fost directorul PRO TV Internațional timp de o decadă. De altfel, Doina Gradea este unul dintre fondatorii PRO TV, la jumătatea anilor ’90. Venirea sa în PUSL dă un semnal clar că partidul se află pe un trend crescător și că ar putea fi unul dintre actorii importanți la alegerile din 2024.

To Top