Alegeri Parlamentare 2024

George Simion le ia faţa celor de la PSD şi PNL! Mişcare incredibilă înaintea alegerilor din 2024

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

George Simion le ia faţa celor de la PSD şi PNL! Mişcare incredibilă înaintea alegerilor din 2024. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt în Parlament. Chiar liderul celor de la AUR a venit cu amănunte absolut uluitoare. Partidul lui Simion creşte extrem de mult în sondaje.

George Simion spune că mai mulţi oameni din PSD şi PNL vor să se înscrie la AUR. Totul înaintea alegerilor parlamentare 2024.

PSD şi PNL conduc, în continuare, în sondajele de opinie. Totuşi, pe surse AUR începe să crească şi ar putea lua un procent uluitor în alegerile parlamentare 2024. Formaţiunea lui George Simion ar putea atinge 30%.   Având în vedere aceste informații, George Simion a declarat că AUR are obiective ambițioase la alegerile din 2024. Potrivit acestuia, formațiunea politică ar urma să ajungă la un număr de 100-150 de parlamentari, față de 40 în prezent.

Politicianul este optimist în ceea ce privește viitoarele alegeri. Spune că partidul atrage tot mai mulți politicieni din cadrul celor două partide mamut, PNL și PSD, în special în filialele locale. „Ne-au venit mulți oameni de la PSD și PNL. Nu era nicio problemă dacă veneau, dar unii dintre ei au fost trimiși și a trebuit să facem această separare, să-i vedem la treabă”, a mai observat liderul AUR în studioul HAI România, conform capital.ro.

Simion nu este sigur că va candida la alegerile prezidenţiale 2024. „Decizia se ia după alegerile europarlamentare, în funcție de rezultatul acelor alegeri”, a mai precizat Simion.

George Simion le ia faţa celor de la PSD şi PNL!

De asemenea, George Simion a dezvăluit că eurodeputatul Cristian Terheș va deschide lista AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor. Simion a spus că partidul muncește să se consolideze, având în vedere că este un partid tânăr.

„Una din slăbiciunile oricărui partid tânăr sunt aceste organizații locale. Durează să faci organizații locale care să nu fie infiltrate (…). Noi în acești 3 ani am lucrat. Am fost lângă Deva, la Castelul Lupilor, și am fost bucuros să văd că echipa cu care am pornit pe Hunedoara, una dintre cele mai performante filiale, era aceeași.

Sunt oameni care au 3 ani, care au trecut prin anumite lucruri. În județele în care stăteam mai prost, Bihor și Caraș-Severin se numără printre ele, m-am văzut cu săli arhipline. Nu am dat, cum primisem oferte, unui baron sau altul, filiala”, a mai punctat liderul AUR.

To Top