Alegeri Parlamentare 2024

George Simion detonează bomba! Vedeta din România care va candida pe listele AUR

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!
George Simion, sursa foto facebook

George Simion detonează bomba momentului! Vedeta din România care va candida pe listele AUR. Le-a luat faţa tuturor. Tocmai a fost făcut anunţul. Nimeni nu se aştepta la un asemenea nume care să se lanseze în politica mare din ţara noastră.

George Simion dă o lovitură de imagine uluitoare. Totul a devenit public după un dialog pe facebook cu unul dintre prietenii virtuali.

George Simion l-a convins pe actorul Mugur Mihăescu să intre în politică. Mai mult, acesta a devenit membru al AUR şi va candida la alegerile parlamentare din 2024. “De ce nu îi propuneţi lui Mugur Mihăescu să candideze?”, a fost întrebarea unei admiratoare AUR pentru liderul partidului.

Răspunsul lui George Simion nu a întârziat să apară. Preşedintele celor de la AUR i-a răspuns acesteia imediat. “Candidează, este în AUR. Ne mărim rândurile în fiecare zi!”, a spus Simion pe facebook. Mai mult, în dreptul mesajului a pus şi semnul victoriei, dar şi steagul României. În doar câteva minute, răspunsul lui Simion a strâns sute de aprecieri din partea apropiaţilor formaţiunii politice.

George Simion detonează bomba!

Se pare că Simion este în căutare de persoane publice pe care să le pună pe listele AUR la alegerile de anul viitor. Nu doar cel care a devenit celebru prin rolul Garcea din Vacanţa Mare ar fi pe listă. George Simion încearcă să adune astfel un capital politic cât mai însemnat înainte de cele patru runde de alegeri din 2024. Anul viitor vom avea alegeri parlamentare, locale, europarlamentare, dar şi prezidenţiale.

În 2020, partidul lui George Simion a obţinut 8% la alegerile parlamentare. Acum, conform tuturor sondajelor de opinie, AUR a ajuns la cifre de circa 14%. Astfel, ar deveni a treia forţă politică din România după PSD şi PNL. Totul, în condiţiile în care cei de la USR au scăzut mult faţă de acum 3 ani. Formaţiunea condusă de către Cătălin Drulă ar obţine 8% dacă mâine ar fi alegeri, conform sondajelor de opinie.

To Top