Alegeri Parlamentare 2024

George Simion detonează bomba! Anunţul care cutremură România. Lovitura finală pentru PSD şi PNL

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea! Cum l-a umilit în direct pe fostul şef al PSD
George Simion, sursa foto facebook

George Simion detonează bomba! Anunţul care cutremură România. Lovitura finală pentru PSD şi PNL. Şeful celor de la AUR spune că partidul său va prelua guvernarea mai devreme decât se aşteaptă toată lumea. Simion susţine că vor fi alegeri anticipate în România.

George Simion nu se dezminte. Susţine că AUR are mai mult de 21% în sondaje şi că va prelua guvernarea. Mai mult, a mai atras doi oameni importanţi în partid.

AUR e gata de alegeri, inclusiv de parlamentare, care ar urma să fie organizate cu un an mai devreme, în 2023, susține George Simion.

În opinia liderului AUR, partidul său este pe primul loc în preferințele românilor, iar „puterea” tremură de frică. „E o vorbă din bătrâni, ‘frica păzește bostănăria’. Văd sondajele pe care le fac publice. În dreptul nostru nu e doar 21%. Văd că românii s-au săturat. Vor să mute alegerile pentru mai sau iunie, dar le dau o veste proastă, suntem pregătiți pentru alegeri la termen dar și anticipate. O să-i îndepărtăm de la propria feudă, de la bostănărie.

Foarte mulți oameni spun că s-au săturat, cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor. Noi vom face alianță doar cu românii. Cu siguranță cele trei partide nu vor mai lua 50%. Acolo este ținta, acolo ne batem, USR-iștii dispar de pe scena politică, s-au aliat cu cei care au mai condus România, cu Băsescu și cu Ludovic Orban. Știm cum ne-au ținut în case în timpul pandemiei, cum ne-au ținut în case și cum și-au împărțit funcțiile.

George Simion detonează bomba!

Toți parlamentarii AUR vor vota pentru alegeri anticipate. Nicu și Marcel păgubește românii, știm bine, cu asigurările, cu creșterea prețurilor – plătim mai mult decât în Franța și Germania.

Klaus Iohannis speră să meargă mai departe cu marioneta lui. Regimul Iohannis, dacă crede că va avea scăpare organizând anticipate, se înșală amarnic. Românii nu uită cum au fost ținuți în case, care sunt forțele sistemului și cine este USR-ul. Este vorba despre sistem și AUR. În sondajele lor, AUR este pe primul loc, cu peste 30%. PSD, PNL și UDMR nu vor lua peste 50%. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât cred ei!”, a comentat George Simion, în direct România TV.

AUR a reușit să atragă mai mulţi oameni în partid. Printre aceștia, Cristian Terheș. „Suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, înseamnă eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani! Pot să mizez pe o echipă guvernamentală, în sfârșit vin! O echipă de patrioți, oameni nepătați, experți în domeniile lor”, a mai punctat George Simion, potrivit sursei citate.

„Domnul Piperea este unul dintre oamenii pe care mă bazez pentru viitoarea guvernare”, a mai punctat George Simion. Mugur Mihăescu și Ramona Ioana Bruynseels se numără, de asemenea, printre persoanele publice atrase de Simion în AUR.

To Top