Alegeri Parlamentare 2024

George Simion cutremură viaţa politică! Anunţ devastator pentru adversari. Vrea alegeri parlamentare anticipate

S-a aflat adevărul! Ce face George Simion cu cei 8 milioane de euro primiți de la stat

George Simion cutremură viaţa politică! Anunţ devastator pentru adversari. Vrea alegeri parlamentare anticipate. Şeful celor de la AUR a vorbit despre campaniile împotriva formaţiunii politice pe care o conduce. Spune că spun doar bombe de presă care nu sunt adevărate.

Mai mult, George Simion  consideră că se vrea „diabolizarea” sa. „Săracii, ar putea să fie victime colaterale că sondajele arată creșterea AUR. Numai în ultima săptămână am auzit că am avut o nuntă fictivă, ciorba reîncălzită că m-am întâlnit cu un general rus, nu m-am văzut cu nimeni. Noi suntem „vinovați” că am îndrăznit să luăm apărea fermierilor, că și-au bătut joc de canalul Bâstroe, asta ar fi „vina” noastră.

Vor să mă diabolizeze. Dar cineva trebuie să spună adevărul”, a spus George Simion, în direct la Realitatea PLUS.

George Simion cutremură viaţa politică!

Acesta a vorbit și despre cazul lui Dan Diaconescu și scandalul sexual apărut în ultima săptămână. „Nu urma să lansăm împreună un proiect media. Cu oricine mă întâlnesc ajunge să fie denigrat, comentat, supoziții, cum a fost nașul meu Dan Diaconescu, cum este Victor Ponta. Mă simt flatat că mi se acordă o importanță atât de mare. Nu o să facem niciun pas înapoi. Lupta acum începe. E timpul să mai fie o voce în Parlament care să nu asculte de ambasade”, a mai spus Simion, conform sursei citate.

AUR, formaţiunea condusă de către George Simion are o explozie în toate sondajele de opinie. Unele dintre acestea spun că partidul său a ajuns deja la 25% şi a depăşit PNL. Cert este că partidul lui Simion are cea mai mare tendinţă de creştere dintre toate formaţiunile politice din România. În tot acest timp, cei de la PNL şi cei de la PSD sunt în scădere. Dacă acum ar fi alegeri parlamentare anticipate, partidul lui Simion ar putea chiar să câştige scrutinul.

To Top