Alegeri Parlamentare 2024

Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa coaliţiei. Singura soluţie pentru redresarea României

Gestul făcut de Diana Șoșoacă a înfuriat toată țara: Este de-a dreptul grețos și odios

Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa coaliţiei. Mai mult, cei de la S.O.S România au indicat Singura soluţie pentru redresarea României. Formaţiunea politică cere alegerile parlamentare anticipate cât mai repede. Spune că este singura modalitate de a opri dezastrul în care PSD, PNL, USR şi UDMR au adus România.

Diana Şoşoacă nu se opreşte aici. Spune că o prelungire a actualei guvernări, cu sau fără rotativă şi o nouă reîmpărţire a ciolanului, reprezintă afundarea României în falimentul în care am fost deja aruncaţi de monstruoasa Coaliţie.

Chiar dacă Diana Şoşoacă cere anticipate, președintele Klaus Iohannis a promis că se va implica în rotativa PSD – PNL pentru ca ea să aibă loc corect.

Partidul S.O.S. România este pregătit pentru alegeri şi pentru a face curăţenie în Parlamentul României. Românii au acum o alternativă reală la mocirla clasei politice care îi minte din patru în patru ani ca să facă mereu aceleaşi lucruri: îndatorarea ţării, înstrăinarea resurselor, alungarea românilor să muncească în alte state şi jaf fără limite.

Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit!

Partidul S.O.S. România este singura cale pentru re-suveranizarea ţării şi pentru reconstrucţia economiei, pentru crearea condiţiilor necesare întoarcerii românilor acasă şi pentru ca românii loviţi de inflaţie şi de paragina actualei clase politice să aibă din nou o viaţă decentă la ei în ţară.

De aceea, S.O.S. România este gata să ceară votul românilor şi va spulbera în alegeri partidele trădătoare şi mincinoase pentru că românii s-au săturat să fie furaţi, minţiţi şi vânduţi la tarabă, este comunicatul extrem de dur al formaţiunii politice conduse de către Diana Şoşoacă.

Conform ultimelor sondaje de opinie, SOS România, formaţiunea condusă de către fostul parlamentar al celor de la AUR stă foarte bine pe cifre. Are deja 4% şi o tendinţă de creştere. Asta înseamnă că sunt şanse mari ca partidul lui Şoşoacă să intre în viitorul parlament.

To Top