Alegeri Parlamentare 2024

Diana Şoşoacă, anunţ incredibil! Ce a putut să facă fosta senatoare AUR. Lovitură înaintea alegerilor parlamentare 2024

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Unde a fost surprinsă sentoarea. Imaginile care o dau de gol

Diana Şoşoacă, anunţ incredibil! S-a aflat ce a putut să facă fosta senatoare de la AUR. Lovitură înaintea alegerilor parlamentare 2024. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. Aceasta şi-a deschis o nouă filială a partidului SOS România.

Diana Șoșoacă și partidul S.O.S România încearcă o lovitură politică. Au creat o filială a partidului la Miercurea Ciuc, care va fi condusă de etnici maghiari. Prin această mișcare, Șoșoacă va încerca să intre pe zona electoratului maghiar, capitalizat până acum doar de UDMR.

”În județul Harghita, la Miercurea Ciuc, partidul S.O.S. România atinge o performanță care nu a mai fost atinsă până acum de vreun partid naționalist românesc: constituirea unei organizații a Partidului S.O.S. România care va fi condusă de etnici maghiari!

S.O.S. România este singurul partid naționalist românesc care sparge gheața la Miercurea Ciuc și își face filială cu etnici maghiari!

Meritul este al președintelui Partidului S.O.S. România, doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, care prin discursurile sale publice și prin declarațiile sale politice și-a câștigat o masă mare de simpatizanți printre etnicii maghiari din România.

Diana Şoşoacă, anunţ incredibil!

Chiar și ea recunoaște că este inundată de mesaje pline de curtoazie și felicitări pentru activitatea ei, primite de la etnici maghiari de pe întreg teritoriul României.

Mulți dintre aceștia îi spun că ei nu votează cu UDMR și că vor susține Partidul S.O.S. România, iar pe ea o vor la președinția României.

În aceste condiții, anul electoral 2024 se va anunța unul deosebit de interesant. E posibil prin această schimbare de paradigmă în rândul electoratului din România să fim “văduviți” de prezența UDMR în Parlamentul României? Doar timpul ne va putea spune asta…”, arată un comunicat al S.O.S.

Şoşoacă a fost dată afară din AUR după doar câteva luni şi activează ca parlamentar independent. Mai mult, senatoarea vizează şi o candidatură la alegerile prezidenţiale 2024. Conform sondajelor de opinie ar avea aproximativ 5%.

To Top