Alegeri Parlamentare 2024

Dezvăluirea momentului despre cei de la AUR. Un lider al partidului lui George Simion a dat cărţile pe faţă

Un fost candidat la alegerile prezidențiale s-a înscris în AUR: A fi patriot nu înseamnă că ești extremist

Dezvăluirea momentului despre cei de la AUR. Un lider al partidului lui George Simion a dat cărţile pe faţă. care este direcţia formaţiunii. Claudiu Târziu a spus clar. Acesta susține că nimic nu putem face fără ajutorul lui Dumnezeu.

Claudiu Târziu a afirmat că el a fost, în principal, cel care a susținut direcția creștină în partid. Liderul partidului AUR spune că nu se poate face ceva cu adevărat bine dacă nu ești racordat la Dumnezeu.

„Nu poți să faci singur o direcție a unui partid, am găsit ecou și în colegii mei. Eu, în principal, am susținut direcția creștină, pentru că nu cred că se poate face ceva cu adevărat bine dacă nu ești racordat la binele suprem.

Oamenii nu au un crez, pur și simplu slujesc o ideologie și atâta tot. Noi slujim un crez politic. Crezul nostru este în neamul nostru și în Dumnezeu. Legionarii nu au avut monopolul pe credințe și pe patriotism.

Dezvăluirea momentului despre cei de la AUR

Lumea își va da seama care sunt etichetele false care nu acoperă un conținut real. În cele din urmă vom ajunge la adevăr. Dacă ești întrebat ceva anume de un ziarist, trebuie să răspunzi”, a spus Claudiu Târziu, conform gandul.ro.

Cei de la AUR sunt marii câştigători din sondajele de opinie. Dacă în 2020 au intrat în parlament cu 8%, acum formaţiunea condusă de George Simion are un scor mult mai bun. Conform tururor sondajelor de opinie, AUR se îndreptă spre 25% şi a depăsit deja PNL. Mai mult, AUR are şi o tendinţă de creştere peste PSD. Este posibil ca până la alegerile parlamentare AUR să devină principala forţă politică din România. Ar putea ajunge undeva la 35%. PSD ar putea obţine un maxim de 33% la viitoarele alegeri parlamentare.

To Top