Alegeri Parlamentare 2024

Cum vor PSD şi PNL să acapareze România. Acuzaţii grave la adresa coaliţiei. Opoziţia s-a dezlănţuit

Cum vor PSD şi PNL să acapareze România. Acuzaţii grave la adresa coaliţiei. Opoziţia s-a dezlănţuit

S-a aflat cum vor PSD şi PNL să acapareze România. Acuzaţii grave la adresa coaliţiei. Opoziţia s-a dezlănţuit şi atacă fără menajamente PSD şi PNL. Cătălin Drulă a spus că blatul pregătit între PNL și PSD pentru alegerile din 2024 se va dovedi un eșec major. Asta pentru că românii consideră că actuala guvernare este rea pentru România.

„Cred că blatul acesta o să li se cam ardă pe foc. S-au mai pregătit mulți în România, de la Adrian Năstase și ulterior cu tot felul de scheme de laborator, iată, cum o să fie, Victor Ponta, Mircea Geoană și alți președinți, premieri…

Laboratoarele astea au tot existat în politica românească și nu a ieșit cum și-au așternut. Și nici de data asta nu le va ieși, pentru că oamenii sunt foarte nemulțumiți de acest fel de a face guvernare. În idee că vor putea fugi de nota de plată pe care în mod real, cei 78% dintre români care cred că România merge într-o direcție greșită, vor să o dea acestei guvernări. Este o guvernare rea pentru România. Este o realitate asta”, a spus Drulă, în direct pe B1TV.

Cătălin Drulă a criticat dur măsurile bugetare propuse de PSD și de PNL pentru acoperirea găurii la buget. Acesta a precizat că în continuare coaliția nu va renunța la propriile privilegii și la clientele politice și că va crește taxele și impozitele.

„Pentru a finanța acest stat ineficient, pentru a finanța specialii, pentru a finanța toată zona de clientelă de partid umflată la stat vor să bage și mai adânc mâna în buzunarul oamenilor.

Cum vor PSD şi PNL să acapareze România

Și genul acesta de măsură pe care iarăși au ambramburit-o și pe asta, ba e înghețare, ba nu e înghețare, este o măsură a incompetenței. Suntem într-o situație de urgență, s-a întâmplat ceva în România, un cataclism? De ce ai nevoie de astfel de măsuri? Poate în anumite locuri ai nevoie de un angajat în plus, în altă parte ai nevoie de cinci care sunt acolo în minus. Vor să o impună și primarilor care pe bună dreptate sunt revoltați.

Domnul Grindeanu, vicepremierul acestui Guvern, a pus pe masa Guvernului trei bugete de venituri și cheltuieli, la trei companii din subordine CFR Călători, CFR Infrastructură și CFR Marfă care totalizat au trei miliarde de lei pierderi prevăzute a se face. E de noaptea minții! Își propune domul Grindeanu să facă trei miliarde de lei pierdere”, a mai spus Drulă, conform sursei citate.

To Top