Alegeri Parlamentare 2024

Cum sunt minţiţi românii de PSD şi PNL. S-a aflat adevărul despre alegerile parlamentare 2024. Opoziţia face scandal

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei

Cum sunt minţiţi românii de PSD şi PNL. S-a aflat adevărul despre alegerile parlamentare 2024. Opoziţia face scandal în disputa comasării alegerilor de anul viitor. Un lider PMP vine cu dezvăluiri şi acuzaţii incredibile la adresa PNL şi a lui Nicolae Ciucă.

Cei de la PNL sunt făcuţi praf de către partidele de dreapta şi Opoziţie. Anunţ clar al unui lider PMP. Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este imposibilă. Discuțiile în acest sens sunt doar o petardă aruncată ca să putem să mai uităm de prețurile actuale, a spus Ștefan Florescu, vicepreședinte PMP, în direct pe B1 TV.

Întrebat despre discuțiile coaliției privind posibila comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare, vicepreședintele PMP a explicat limpede. „Comasarea nu se va putea face. Ei știu foarte bine că este neconstituțională această lege de comasare”, a spus Florescu.

Cum sunt minţiţi românii de PSD şi PNL

„Nu poți scazi termenul primarilor sau al parlamentarilor și să vii să îi comasezi într-o zi, n-ai cum sub nicio formă și ei știu foarte bine asta! Este doar o petardă aruncată ca să putem să mai uităm de prețurile actuale și de ceea ce se întâmplă astăzi pe piața românească”, a adăugat Ștefan Florescu.

El a vorbit și despre situația din PNL, în condițiile în care, anterior, deputatul PNL Dan Vîlceanu spusese că liberalii au ajuns „ospătarii PSD”. „Să îmi fie cu iertare, nu știu de când PNL mai face politică de dreapta. De când s-a aliat cu PSD, PNL a uitat de dreapta. PNL, astăzi, din păcate, nu mai face politică de dreapta”, a declarat Ștefan Florescu.

PMP este out din Parlamentul României. Conform sondajelor de opinie, fostul partid al lui Traian Băsescu ar fi la limită şi acum. În schimb, cei de la PNL ar fi la 20%, în mare pericol de a fi depăşiţi chiar şi de către cei de la AUR. Bătălia cu aliaţii de la PSD este ca şi pierdută de către liberali.

To Top