Alegeri Parlamentare 2024

Avertisment teribil pentru toţi românii: Copiii vor trebui să plătească datoriile și nu vor vrea

Victor Ponta aruncă bomba despre pensiile speciale: "Nimeni nu spune adevărul"

Avertisment teribil pentru toţi românii! Pericolul la care îi expune coaliţia. Victor Ponta, acuzaţii dure la adresa actualului Executiv condus de către Nicolae Ciucă. Fostul premier a atins mai multe subiecte extrem de importante pentru toată lumea

Victor Ponta, fost premier al României, consideră că nu se pune accent pe adevăratele probleme ale societății. „Nu se vorbește deloc de problemele importante. Mi se pare foarte îngrijorător faptul că punem capacul pe tinerii ăștia care vin din urmă. Copiii vor trebui să plătească datoriile și nu vor vrea.

De asemenea, îl băgăm în pușcărie pentru faptul că fumează o țigară, dar nu se ocupăm de traficanți. O altă problemă este că îi obligăm să își aleagă orientarea sexuală la vârsta de 14 ani. Nu am nimic cu astfel de probleme, dar altele ar trebui să fie prioritare”, a declarat fostul premier, conform gandul.ro.

Avertisment teribil pentru toţi românii!

Victor Ponta nu s-a oprit aici. Conform acestuia, liderii fac doar ce vor și nu sunt niciodată trași la răspundere „Europa nu este un exemplu de democrație. Oamenii din Franța au spus că parlamentul nu este de acord cu reforma pensiilor, însă pe președintele Macron nu l-a interesat și tot a făcut-o”, a mai spus Victor Ponta, conform sursei citate.

Ponta şi partidul său, PRO România nu au reuşit să treacă pragul electoral şi să intre în Parlament în 2020. La alegerile parlamentare 2024, Ponta nu are şanse de asemenea. Conform tuturor sondajelor de opinie, Ponta şi PRO România se află sub pragul electoral de 5%. Astfel, dacă nu face o alianţă cu un partid mai puternic, Ponta şi PRO România vor rămâne în afara Parlamentului României şi după alegerile parlamentare 2024.

To Top