Alegeri Parlamentare 2024

Apare un nou partid! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea alegerilor din 2024. Lovitură dură pentru PNL

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

Apare un nou partid! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea alegerilor din 2024. Lovitură dură pentru PNL care ar putea fi principalul pierzător după această mişcare. România se pregăteşte pentru un an crucial. Urmează patru rânduri de alegeri.

În 2024 vom avea alegeri locale, europarlamentare, parlamentare, dar şi prezidenţiale. Practic, anul viitor tot ce înseamnă conducere la centru, local, dar şi Bruxelles se va schimba.

În acest context, se pregăteşte o mişcare ce poate lovi în plin PNL. Se duc negocieri intense pentru formarea unor alianțe politice, în vederea anului electoral 2024, conform stiripesurse.ro. Sursa citată spune că partidele de dreapta se pregătesc intens de alegeri.

Astfel, se poartă negocieri PMP, Forța Dreptei și USR. Cele trei partide încearcă formarea unui pol de dreapta, ca să se opună mastodontului PSD-PNL-UDMR. Dar asta nu este tot. Cei de la PMP, prin Eugen Tomac, ar viza o mişcare mai amplă.

PMP a convocat un Congres extraordinat pentru a pregăti partidul de formarea unor alianțe pe zona de dreapta. Partidul condus de către Eugen Tomac se pregătește să absoarbă prin fuziune Partidul Național Țărănesc Maniu – Mihalache și Partidul Ialomițenilor.

Apare un nou partid!

Formarea unui pol unit pe dreapta va însemna o mare lovitură pentru cei de la PNL. Prinși într-o alianță cu PSD, liberalii vor deconta nereușitele guvernării. Dar asta nu este tot. Vor pierde și din electoratul nemulțumit de asocierea cu PSD.

În 2024 vor fi patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Va fi un an care va redefini arhitectura clasei politice.

În acest moment, cei de la PNL sunt ocupaţi cu rotativa la guvernare cu cei de la PSD. Ar vrea să respecte coaliţia, dar s-ar gândi şi la un puci pentru ai scoate pe social democraţi de la Guvern. Un alt curent din cele două partide vizează exact opusul. Asta ar însemna ca PSD şi PNL să aibă candidaţi comuni la alegerile cruciale de anul viitor. Practic, în acest fel s-ar putea contracara orice formă de Opoziţie.

To Top