Alegeri Parlamentare 2024

Apare o nouă forță politică în România! Anunţ de ultimă oră înaintea alegerilor din 2024

Propunerea legislativă: Cel mult zece persoane înregistrate cu cartea de identitate la o adresă

Un nou partid în România! Anunţ de ultimă oră înaintea alegerilor din 2024. Sunt dezvăluiri extrem de importante care s-au aflat abia acum. Se vrea coalizarea unui pol de Dreapta chiar înaintea scrutinurilor de anul viitor. În 2024, vor avea loc 4 rânduri de alegeri în ţara noastră. Alegeri locale, europarlamentare, parlamentare, dar şi prezidenţiale.

În acest context, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat într-o conferinţă de presă la Sibiu, că doar un pol credibil de dreapta reprezintă soluţia în perspectiva viitoarelor alegeri din 2024.

În acest sens conducerea centrală a partidului său va analiza duminică, în cadrul unei şedinţe, ce opţiuni sunt disponibile pentru formaţiunea politică. “Am avut o întâlnire foarte bună cu colegii noştri (de la Sibiu n.r.). Oamenii sunt preocupaţi de ce se întâmplă în PMP pe viitor.

Eu sunt absolut convins, la cum arată scena politică astăzi, este loc de mai mult pe zona de dreapta şi noi analizăm acum toate opţiunile care sunt pe masă pentru a vedea cum poate PMP contribui la consolidarea unui pol credibil de dreapta, pentru că PNL nu mai poate spune că reprezintă speranţele oamenilor de dreapta.

Un nou partid în România!

Eu cred că oamenii de dreapta merită să aibă o alternativă credibilă pe care să o voteze în 2024 şi noi am dezbătut acest subiect în ultima perioada şi chiar duminică avem o şedinţă la sediul central al PMP, cu toată conducerea naţională pentru a lua o serie de decizii strategice cu privire la acest subiect”, a afirmat Eugen Tomac, în conferinţa de presă.

Liderul PMP a menţionat că polul de dreapta “este soluţia cea mai corectă pentru România”, dar a mai adăugat că “dreapta poate câştiga numai când se organizează foarte bine, nu stă risipită cum stă în prezent”.

La PMP este scandal. Eugen Tomac se bate în instanţă cu Cristian Diaconescu pentru şefia partidului. Momentan, judecătorii nu au dat un verdict final în acest caz.

To Top