Alegeri Parlamentare 2024

Anunţul care zguduie scena politică din România! Marcel Ciolacu, propunere incendiară pentru PNL. Alegerile din 2024, ţinta principală

Anunţul care zguduie scena politică din România! Marcel Ciolacu, propunere incendiară pentru PNL. Alegerile din 2024, ţinta principală
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Anunţul care zguduie scena politică din România! Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, face o propunere incendiară pentru PNL. Alegerile din 2024 ar fi ţinta principală pentru cele mai mari partide din România. Liderul social-democraţilor vrea să fie sigur de alianţa cu liberalii.

Marcel Ciolacu vrea acapararea puterii totale în România alături de PNL. Şeful Camerei Deputaţilor vine cu o propunere incendiară pentru colegii de coaliţie. Chiar dacă mai sunt neînţelegeri, Ciolacu a aruncat bomba.

Marcel Ciolacu îşi doreşte ca actuala coaliţie cu PNL să se transforme într-o alianță cu proiect de țară care să câștige alegerile din 2024. Acesta a spus că astfel cele două mari partide, unul de stânga și unul național-liberal, se pot așeza la masa discuțiilor. Astfel, ar reieşi „o alianță pentru România”.

„Dacă dorim să transformăm această coaliție într-o alianță cu un proiect de țară și după 2024, cred că e momentul să ne așezăm la masă. Să avem împreună o alianță pentru România între cele două mari partide. Unul de stânga și unul național-liberal și atunci cred că lucrurile se vor așeza”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă, la Brăila.

Anunţul care zguduie scena politică din România!

Acesta a reacționat şi la declarațiile prim-vicepreședintelui PNL Dan Motreanu. Liberalul îi atacase pe social-democraţi. „Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate județele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart. Atâta timp cât președintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanții săi în teritoriu să îi atace pe miniștrii PNL și pe reprezentanții administrației locale PNL”, spunea Motreanu, conform digi24.ro.

Reacția liberalului vine după ce președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a postat sâmbătă pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru capetele înfierbântate de la PNL. În postare, îi acuză pe liberali că „jumătate dintre miniștrii” lor sunt cu probleme.

Acum, Ciolacu i-a răspuns lui Dan Motreanu. „Nu comentez declarațiile domnului Motreanu. E o țară liberă. Ne exprimăm anumite păreri. Îi amintesc domnului Motreanu că a furat de la PSD 28 sau 30 de primari înainte de alegeri la Giurgiu. Să vadă din această perspectivă reacția deputatului și președintelui PSD Marian Mina în ceea ce privește conducerea județului Giurgiu. A spus ceva fals sau neadevărat domnul Mina?”, a precizat Ciolacu.

Ciolacu, a cerut în coaliție ca PSD și PNL să formeze alianțe obligatoriu și la nivel local, în Consiliul Județean și primării. Ciolacu a cerut ca PNL să nu mai poată încheia alianțe locale cu alte partide în afara social-democraților.

To Top