Alegeri Parlamentare 2024

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Klaus Iohannis! Greşeala uriaşă a şefului statului. România, într-un pericol real

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! Cu cine a fost comparat preşedintele României

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Klaus Iohannis! Greşeala uriaşă a şefului statului. România, într-un pericol real după ultimele declaraţii ale şefului statului. Opoziţia dă de pământ cu preşedintele care urmează să intre în ultimul an de mandat prezidenţial.

Klaus Iohannis este din ce în ce mai contestat. Acum, Opoziţia dă de pămnt cu Iohannis, dar şi cu cei din PSD şi PNL. Cătălin Drulă spune că pe cei de la Putere îi cam deranjează democraţia. Asta după discuțiile apărute privind comasarea unor alegeri de anul viitor.

În 2024 au loc toate cele patru rânduri de alegeri. PNL tot insistă pe comasarea localelor cu parlamentarele. Oficial, PSD-iștii tot repetă că ei nu vor să discute despre asta, deoarece altele sunt acum grijile românilor. Numai că președintele Klaus Iohannis i-a dat de gol pe social-democrați. A spus că acest subiect se discută în ambele partide.

Cătălin Drulă susține că românii n-ar avea nimic de câștigat din comasarea alegerilor, ba dimpotrivă. „Dacă vă uitați la cum și-a structurat președintele Iohannis (discursul), a spus ”să vedem dacă e ceva util partidelor”, Adică partidelor, adică pentru PNL dacă e ceva util. Și PSD…

Nu credeam că încă am resurse să mă șocheze acest președinte, că îl cunosc, din păcate, bine. Dezamăgirile s-au întâmplat toate, dar astăzi mai ales pe tema asta… OK, cu economia, cu minciunile, cu creșterile record la hectar, cum li se pare românilor când văd prețurile la raft… Dar să spui că alegerile sunt un moft într-o democrație, că suntem un pic încurcați la anul că avem alegerile astea, că trebuie să ne alegem primari, Parlament, președinte e deranj. Mi se pare de noaptea minții…

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Klaus Iohannis!

Dacă s-ar putea să nu mai facem alegeri și să facă acolo la coaliție, să ne spună pe o listă cine să conducă România, aproape ar fi bine…”, a declarat ironic Drulă, în direct pe B1 TV.

De altfel, liderul USR a anunțat încă de anul trecut că nu e de acord ca alegerile să fie comasate. „Deja sunt patru buletine de vot în alegerile locale – pentru preşedinte de consiliu judeţean, primar şi cele două consilii, local şi judeţean. Să mai adaugi încă nişte buletine de vot, încercând să ameţeşti oamenii… Cumva e o jignire, ca multe lucruri pe care le face această guvernare.

Ei cred că o să îi ameţească pe oameni, dându-le şase buletine. E în sine un act de laşitate şi ticăloşie politică, pentru că, dacă ești asumat, te prezinţi corect în faţa oamenilor”, afirmase Cătălin Drulă, în decembrie anul trecut.

To Top