Alegeri Locale 2024

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! Dezvăluiri din interiorul PNL. E foarte grav ce se întâmplă

Rareş Bogdan, cuvinte dure la adresa colegilor din PNL: "V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi"

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! Dezvăluiri din interiorul PNL. E foarte grav ce se întâmplă. Chiar europarlamentarul liberal a dat toate detaliile. acesta a vorbit despre dezastrul care este la filiala din Bucureşti a celor de la PNL. Mai mult, a spus şi ce trebuie să se întâmple.

Rareș Bogdan anunță o nouă ofensivă în PNL București. Sunt nemulțumiri uriașe după ce ultimul sondaj a poziționat partidul pe locul patru la alegerile locale.

Rareș Bogdan, alături de alți liberali, cer reorganizarea filialei, dar și demisii în serie. Miniștrii care nu și-au făcut treaba trebuie să plece acasă, susține prim-vicepreședintele PNL. Potrivit surselor Realitatea PLUS, o dezbatere pe acest subiect va avea loc la următoarea ședință de partid.

“E clar că sunt câteva chestiuni unde trebuie să punem piciorul în prag, nu ascund, împreună cu Motreanu, Sighiartău, Roman și mulți alții, Dumitrescu, venim și spunem că la rotativă PNL trebuie să joace dur și să intre cu ce are partidul mai bun în rândurile sale.

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit!

E inadmisibil ca în 3 ani unii miniștri să nu fie cunoscuți de oameni, ridică semne de întrebare și trebuie să ducă la decizii. Intrarea cu lideri și numărul 1 la rotativă, înlocuirea miniștrilor, poziționarea de vicepremier, etc cu oameni recunoscuți la nivel public și la nivel de pregătire. Nu mai pot să meargă pe tehnocrați pe care să nu îi cunoască decât maică-sa și vecinii, în niciuin caz oamenii de pe stradă”, a spus Rareș Bogdan.

Chiar dacă situaţia din capitală a partidului este dezastruoasă, unii lideri ai celor de la PNL vor candidat propriu la Primăria Capitalei. Unii vor să-l susţină pe Nicuşor Dan pentru un nou mandat. Conform tuturor sondajelor de opinie, dacă cei de la PNL vor avea candidat propriu acesta nu ar avea nicio şansă într-un singur tur. Practic, PNL ar face jocurile celor de la PSD şi Gabrielei Firea.

To Top