Alegeri Locale 2024

Primul partid care a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru un nou mandat la Primărie

Un politician a spus ce se va întâmpla cu Nicușor Dan: Asta vor decide bucureștenii

PMP este primul partid care a anunțat deschis că îi oferă susținere lui Nicușor Dan pentru un nou mandat de primar general.

PMP va continua parteneriatul cu Nicușor Dan, spune liderul formațiunii, europarlamentarul Eugen Tomac. El sugerează că îi va oferi susținerea pentru a câștiga un nou mandat. „E nevoie de o unitate a dreptei. PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, afirmă Tomac.

„PMP are cinci consilieri generali la Primăria Capitalei. Din prima clipă, în mod constant, noi am fost alături de primarul general. Cred că e important acest aspect, pentru că electoratul de dreapta vrea consecvență și continuitate. PMP va continua acest parteneriat cu Nicușor Dan”, spune Eugen Tomac.

PMP e mulțumit de parteneriatul cu Nicușor Dan

El precizează că nu a discutat despre înscrierea lui Nicușor Dan în PMP și nici dacă acesta va fi susținut și de colegii din USR și Forța Dreptei.

„Ceea ce ne interesează este ca proiectele noastre să le putem trece în revistă. PMP e mulțumit de parteneriatul cu Nicușor Dan. Din punctul nostru de vedere e nevoie de o unitate a dreptei, pentru că PNL și PSD și-au propus să guverneze până în 2030, 2032. Din acest motiv spun că este nevoie de unitatea partidelor de dreapta, căci PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, încheie Tomac.

PNL Bucureşti a anunțat că îi cere primarului general al Capitalei atingerea unor „indicatori simpli”, pe zece teme prioritare, în termen de șase luni. Printre acestea se numără investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important, precum amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

To Top