Alegeri Locale 2024

Nicuşor Dan, apel disperat! Cum vrea să stopeze mafia imobiliară din Bucureşti. Este singura soluţie pentru Capitală

Încă un partid îl susține pe Nicușor Dan! S-a format deja un fel de alianță

Nicuşor Dan, apel disperat! S-a aflat cum vrea să stopeze mafia imobiliară din Bucureşti actualul primar general. Este singura soluţie pentru Capitală. Primarul Nicuşor Dan a declarat că este interesat să candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei. A spus clar că nu vede o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare.

“Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu. În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez.

Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început. Mă interesează şi pentru că nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis.

Nicuşor Dan, apel disperat!

Susţinerea o să o vedem în momentul acela. Până atunci eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte. Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu”, a declarat Nicuşor Dan la Euronews România.

Nicuşor Dan a câştigat primul mandat de primar ca independent susţinut de către PNL şi USR. De această dată, liberalii se află în alianţă cu PSD. Dacă unele voci din PNL vor susţinerea actualului primar, alţii au planuri alături de social democraţi. Ar vrea să o susţină pe Gabriela Firea sau să aibă candidat propriu. Conform tuturor sondajelor de opinie, niciun candidat PNL nu ar avea şanse să câştige. Practic, o candidatură în plus ar readuce-o pe Firea la primărie.

To Top