Alegeri Locale 2024

Marcel Boloș dinamitează alegerile locale! Cine sunt primarii care nu mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor

Marcel Boloș dinamitează alegerile locale! Cine sunt primarii care nu mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor
marcel boloș: sursa: facebook

Cei care nu au ce să arate ca proiecte de investiţii pe fonduri europene nu cred că mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor. Acesta este mesajul transmis primarilor de către ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat luni în emisiunea Proiect de Ţară România, de la Prima News, despre primarii care lucrează cu fonduri europene, că cei care nu au ce să arate ca şi proiecte de investiţii pe fonduri europene nu mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor, la alegeri, amintind că avem 80 de miliarde de euro prin PNRR.

”Nu toţi primarii primesc acest spor, dar pentru cei care au contracte de finanţare, greul pentru implementarea proiectelor îl duc autorităţile locale.

Nu ştiu cum vei ieşi în 2024 şi la orice ciclu electoral şi vei avea curajul să ceri votul. Înseamnă că e tolerat de cei care îl votează, nu îmi închipui cum un conducător de primărie să fie votat încă o dată”, a spus Boloş, despre primarii care trebuie să absoarbă fondurile europene puse la dispoziţia ţării noastre.

Marcel Boloş: Nu cred că mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor

Marcel Boloş a arătat că, în calitate de fost beneficiar de fonduri europene, ştie că este muncă foarte grea la nivelul autorităţilor locale.

”Dacă nu stai pe şantier, rămân doar proiecte pe hârtie, cele mai grele sunt cele de infrastructură, durează şi mai mult”, a spus ministrul.

Boloş a mai arătat că acei primari care vor folosi fonduri europene se vor detaşa pentru că se va schimba faţa oraşelor, se va simţi acest decalaj, iar în caz contract, sancţiunea cea mai mare este la vot.

”Se spune că îl investim pe primari cu un mandat de 4 ani, după părerea mea, cei care nu au ce să arate ca proiecte de investiţii pe fonduri europene nu cred că mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor. Are dreptul să participle la o nouă candidatură, dar nu cred că trebuie să fie lipsit de critici.

Nu vred că aceşti 80 de miliarde de euro nu se vor vedea, fie că vorbim de educaţie, sănătate”, a mai arătat Boloş.

To Top