Alegeri Locale 2024

Lovitură totală pentru PNL! Dezvăluirea care îi distruge pe liberali. Nu au nicio şansă

Ce i-a spus nevasta lui Rareș Bogdan după ce au apărut stenogramele din dosarul TAROM: A fost singura mea emoţie

Lovitură totală pentru PNL! Dezvăluirea care îi distruge pe liberali. Nu au nicio şansă. Chiar dacă mai mulţi liberali vor candidat la Primăria Capitalei, realitatea îi contrazice clar. Cifrele sunt absolut devastatoare pentru partidul lui Nicolae Ciucă.

Practic, PNL i-ar face jocurile Gabrielei Firea dacă ar avea candidat la Primăria Capitalei. Asta spune un sondaj comandat chiar de către liberali. 60% dintre bucureșteni sunt mai degrabă nemulțumiți de cum arată Capitala și își doresc o schimbare, arată un sondaj comandat de PNL, conform digi24.ro. PNL își calculează șansele și candidații, dar degeaba.

Rareș Bogdan nu ar avea nicio şansă în faţa lui Firea. Este la jumătate din procentele lui Firea. Conform datelor, 60% dintre cetățeni sunt mai degrabă nemulțumiți de cum arată Bucureștiul. 29% se declară fericiți cu imaginea Capitalei, sub Nicușor Dan Dacă mâine ar fi alegeri, PSD ar avea 26% șanse de câștig, cu 6 procente mai puțin liberalii, USR 11%, cu doar 1% mai mult decât AUR, în timp ce partide precum PMP, SOS al Dianei Șoșoacă, REPER al lui Dacian Cioloș, fiecare ar ieși cu 1%.

Lovitură totală pentru PNL!

De asemenea, 19% din cei întrebați au răspuns că nu ar vota. Cât despre nume, Gabriela Firea este în preferințele a 36% dintre cetățeni, în timp ce în cazul liberalilor, Rareș Bogdan este primul, cu 18%. George Simion ar lua 11 procente, urmat de Vlad Voiculescu, 10%. Actualul primar al Capitalei ar primi doar 8% din voturi. Și tot 8% din cei întrebați au răspuns că nu ar vota.

Analiza pe candidații fiecărui partid arată că Rareș Bogdan e cel mai dorit din PNL, cu 29% din voturi, urmat de alt prim-viepreședinte, Dan Motreanu, cu 15%. Ministrul Digitalizării, Sebastina Burduja are 13%. Între electoratul PSD, Firea este preferată, cu 70%, șeful PSD, Marcel Ciolacu, ar lua 15%, iar primarul Sect 4, Daniel Băluță, 5 procente. Sondajul prezentat este unul de uz intern, la comanda PNL, realizat de The Center, raspunzand 3000 de subiecti, cu o marjă de eroare de 2%.

To Top