Alegeri Locale 2024

Lovitură totală pentru Nicuşor Dan! PNL face jocurile PSD la Primăria Capitalei. Anunţ categoric al lui Rareş Bogdan

Cutremur la Primăria Capitalei! Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan: 'Ieşi, naibii, odată din universul tău paralel!'
Nicuşor Dan, sursa foto facebook

Lovitură totală pentru Nicuşor Dan! PNL face jocurile PSD la Primăria Capitalei. Anunţ categoric al lui Rareş Bogdan înaintea alegerilor locale 2024. Marcel Ciolacu le-a transmis un mesaj clar liberalilor. Să aibă candidaţi comuni la alegerile locale pentru o colaborare şi până în 2024.

Cei de la PNL vor să-şi pună candidat propriu la Bucureşti, la alegerilor locale 2024. Practic, este o lovitură totală pentru Nicuşor Dan.

Fără voturile PNL, toate cercetările spun clar. Candidatul PSD, Gabriela Firea, se întoarce la primărie. Nici PNL nu ar avea nicio şansă să câştige. Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan spune că a avut aşteptări mari de la primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan şi că încă speră ca acesta ”să îşi revină”.

Bogdan a precizat că PNL va avea candidaţi, atât la primăriile de Sector, cât şi la Primăria Generală a Bucureştiului. Europarlamentarul a declarat, duminică seară, la Prima News, că Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a crescut în sondajele de opinie pe fondul victimizării. ”Nicuşor Dan, de la 16 la sută, a crescut iarăşi la peste 20, pe victimizare”, a declarat Rareş Bogdan.

Lovitură totală pentru Nicuşor Dan!

Întrebat pe cine va vota în funcţia de primar general al Capitalei, la alegerile de anul viitor, europarlamentarul a menţionat că va vota cu candidatul PNL. ”Voi vota cu candidatul PNL. Ciprian Ciucu, Emil Boc, Sebastian Burduja, Dan Motreanu, Cătălin Predoiu. Ce, noi nu putem avea candidat?”, a declarat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă este mulţumit de prestaţia lui Nicuşor Dan, Rareş Bogdan a răspuns că acesta putea fi mai performant. Totuşi, nu a avut niciun reproş la adresa actualului edil al Capitalei.  ”Putea să fie mai performant. Am avut aşteptări mari, încă le am, încă sper să îşi revină, încă am speranţe că îşi revine”, a subliniat Bogdan.

Rareş Bogdan a mai precizat că PNL va avea candidaţi la Bucureşti, atât la sectoare, cât şi la Primăria Generală. ”PNL va avea candidaţi peste tot, în cele 6 sectoare şi candidat la Primăria Generală”, a adăugat Rareş Bogdan.

To Top