Alegeri Locale 2024

Lovitură teribilă pentru Nicuşor Dan! Ce pregătesc cei de la PNL înaintea alegerilor locale 2024

Un politician a spus ce se va întâmpla cu Nicușor Dan: Asta vor decide bucureștenii

Lovitură teribilă pentru Nicuşor Dan! S-a aflat ce pregătesc cei de la PNL înaintea alegerilor locale 2024. Nu mai are nicio şansă. Dacă primul mandat l-a câştigat cu ajutorul coaliţiei PNL USR, acum actualul primar nu ar mai fi în graţiile liberalilor.

Astfel, PSD şi PNL ar amâna rotativa de la finalul lunii mai pentru a-şi pregăti candidaţii la Primăria Capitalei. Dacă PSD are un nume sigur, surpiza vine de la PNL.

Liberalii nu mai vor să-l susţină pe Nicuşor Dan şi vor avea un candidat propriu. Asta înseamnă un ajutor nesperat pentru Gabriela Firea care astfel nu va avea nicio emoţie să revină la Primărie. Rotativa s-ar putea amâna până după depunerea celei de-a treia cereri de plată! Potrivit unor surse, guvernanții nu se grăbesc să facă schimbul de putere. Se grăbesc însă să își aleagă candidații la Primăria Capitalei, cu toate că se vehicula că ar putea merge la alegeri cu un candidat comun.

Surse guvernamentale au transmis că rotativa guvernamentală ar putea să se amâne până după obținerea banilor din cererea numărul 2 de plată PNRR, adica în luna iunie. Atunci miniștri ar putea să își schimbe portofoliile, conform Realitatea Plus.

Lovitură teribilă pentru Nicuşor Dan!

Partidele aflate la putere se pregătesc între timp și de lupta pentru Primăria Capitalei unde există informații că ar putea participa cu un candidat comun. Cu toate astea însă își fac planuri separat.

Dacă din partea PSD Gabriela Firea ar fi favorita partidului pentru această cursă, la PNL este vorba de actualul ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja, care se pregătește să preia și filiala partidului din București. Burduja nu ar avea nicio şansă în faţa candidatului PSD, dar i-ar anula şansele lui Nicuşor Dan de a prinde un nou mandat la Primăria Capitalei pentru a-şi continua proiectele începute în urmă cu 3 ani.

To Top