Alegeri Locale 2024

Greşeala enormă a celor de la PSD! De ce nu are nicio şansă Gabriela Firea în faţa lui Nicuşor Dan

Greşeala enormă a celor de la PSD! De ce nu are nicio şansă Gabriela Firea în faţa lui Nicuşor Dan
Gabriela Firea sursa foto facebook

Greşeala enormă a celor de la PSD! S-a aflat de ce nu are nicio şansă Gabriela Firea în faţa lui Nicuşor Dan. Sunt dezvăluiri absolut incredibile din interiorul celei mai mari formaţiuni politice din România. Este o mare eroare din partea lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a spus clar. Gabriela Firea va candida la alegerile locale din 2024. Vrea să se bată din nou cu Nicuşor Dan. În 2020, Firea a pierdut lamentabil în faţa candidatului Dreptei.

Ion Cristoiu atrage atenţia. Jurnalistul spune că Marcel Ciolacu are mari șanse să ajungă președinte, din cauza maleabilității sale. Totodată, a precizat că viitorul actualului președinte, Klaus Iohannis, pe scena politică este unul incert. L-a avertizat însă pe Ciolacu. Firea nu va fi realeasă la Primăria Bucureşti în dauna actualului primar, Nicuşor Dan. totul a fost dezvăluit la podcastul Evz Capital, conform capital.ro.

De ce nu are nicio şansă Gabriela Firea în faţa lui Nicuşor Dan

„Ce a făcut aseară e parte din felul lui de a fi. Cu această calitate e ca la Putin, a cuceri și a înlătura. Toți adversarii din PSD: pe Firea a trimis-o să se bată cu Nicușor, e o greșeală, ea nu are cum să fie realeasă. Pe unii am auzit că de fapt pe Dîncu el l-a lucrat. Nu s-a spus până acum. Că Dîncu începuse și el să crească.

În cazul de față e o chestie, nici măcar nu e o noutate cu Iohannis. Când o să fie precum câinii cu femeia: când ăsta (Iohannis) nu o să mai fie, îl vor mânca. Să vă ferească de prostănaci.

Ăștia care par așa, ăștia primul îi mănâncă Bologa. Atenție la cei care lasă impresia că sunt prostănaci. Cu cât pare mai slugă mai prost cu atât nu știi ce ascunde. Eu n-aș avea încredere în ei. Pentru Klaus Iohannis nu a venit momentul decontului. Este și războiul, oamenii mai au nevoie de el.

Și la PNL încă nu s-au limpezit apele dar în curând or să se limpezească și acolo. El pune oameni de care sunt siguri că sunt mediocri. PNL are o foarte mare problemă, asta e leadership-ului”, a spus jurnalistul, conform sursei citate.

To Top