Alegeri Locale 2024

Gabriela Firea: Capitala a ajuns pe mâinile unor falși salvatori

Gabriela Firea: Capitala a ajuns pe mâinile unor falși salvatori

Capitala a ajuns pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate, a declarat Gabriela Firea, fost primar al Capitalei și actual ministru al Familiei din partea PSD.

„Bucureștiul trebuie salvat cu adevărat! Capitala a ajuns pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Orașul s-a degradat și mai mult în acești peste doi ani în care actuala conducere s-a preocupat doar de lucruri mărunte și răfuieli politice fără sfârșit. Este nevoie de o echipă serioasă, pregătită să reia toate proiectele blocate”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea afirmă că singurii vinovați sunt Nicușor Dan, USR București și PNL București.

„Doar primarii și consilierii social democrați înțeleg ce înseamnă administrarea acestui oraș și pot relua investițiile în spitale și școli, pot redeschide șantierele și sunt în stare să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea serviciilor publice.

Gabriela Firea: Echipa social-democrată din București este pregătită să repare tot răul făcut

Am analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democrați și liderii organizațiilor de sector din București, situația în care se află proiectele începute de PSD în București. Majoritatea obiectivelor de investiții pe care le-am început sunt blocate!

Tragic este că Bucureștiul a avut în acești doi ani mai mulți bani la dispoziție și tot ce am auzit au fost minciuni despre <greaua moștenire> și datorii închipuite. În plus, e dramatic faptul că proiecte majore pentru oameni riscă să piardă finanțări nerambursabile importante. Echipa social-democrată din București este pregătită să repare tot răul făcut, chiar dacă nu va fi o muncă ușoară”, încheie Gabriela Firea.

Liderul PSD București, Gabriela Firea, a declarat recent că scrisoarea cu 10 obiective pe care PNL i-a trimis-o lui Nicușor Dan este „o rușine”: PNL și USR să-și asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-și acoperi greșelile.

„București, Capitala țării, trăiește un moment tragic. Oamenii care țin în mână destinul orașului, care au jurat că vor face lucruri bune pentru acesta și pentru bucureșteni, continuă cu cinism un joc politic periculos.

S-au pierdut doi ani prețioși pentru București! Ne-am întors în timp cu cel puțin șase ani. Primarul general nu a făcut nimic. O spune chiar el, în fața camerelor de luat vederi. Întrebat fiind de 5 realizări de până acum, Nicușor Dan a dat ochii peste cap. Nici 3 nu a putut enumera.

Tăcerea primarului general este de notorietate însă, atunci când vine vorba despre reușite la 2 ani de mandat”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

To Top