Alegeri Locale 2024

Dovada că tot Nicușor Dan va fi următorul primar al Capitalei: Toate calculele politice din Capitală se vor reface

Încă un partid îl susține pe Nicușor Dan! S-a format deja un fel de alianță

Liberalul Tănase Stamule a scris o postare pe contul său de Facebook în care sugerează că Nicușor Dan are mari șanse să obțină un nou mandat de primar al Capitalei.

Există patru direcții în care Bucureștiul începe să se miște din ce în ce mai bine:

1. La STB e o echipă de profesioniști. Au gestionat foarte bine recepția tramvaielor și până la sfârșitul anului vin peste 100 de autobuze noi. Schimbarea parcului de transport e vizibilă pentru populație și are efecte imediate în îmbunătățirea vieții bucureștenilor.

2. Termoenergetica se mișcă din ce în ce mai bine. Peste o treime din cartierele cu probleme au astăzi apă caldă și căldură la parametri normali. Anul acesta se va rezolva încă o treime iar peste tot în București vor începe șantiere pentru schimbarea țevilor. Sunt șanse reale ca in 3-4 ani nu doar să dispară pierderile din sistem ci să fie atâta eficiența încât să nu mai fie nevoie de subvenție.

Alegeri Primăria Capitalei: Toate calculele politice din capitală se vor reface

3. Direcția de investiții din PMB e funcțională iar pasajul Doamna Ghica va fi gata la vară. S-a deblocat situația la patinoarul Flamaropol și se avansează pe zona de modernizare și extindere a liniilor de tramvai. Dacă se deblochează și situația de pe Prelungirea Ghencea se intră cu toate in linie dreaptă.

4. ALPAB are în sfârșit o conducere bună și pentru cine se duce des prin parcuri vede ca de câteva săptămâni se lucrează intens peste tot. Probabil că în câteva luni toate parcurile vor fi intr-o stare bună iar lumea va vedea progresul față de anii anteriori.

Faptul ca primarul a reușit să plătească toate datoriile curente a generat încredere în rândul populației iar creșterea bugetului a generat resurse pentru investiții.

In ianuarie Nicușor Dan avea 23% susținere pe persoană fizică. Dacă va reuși să comunice bine în continuare și va avansa în cele patru direcții enumerate mai sus, va depăși 30-35% pâna la sfârșitul verii. La acest scor pe persoană fizică, toate calculele politice din capitală se vor reface.

To Top