Alegeri Locale 2024

Dezvăluiri incredibile despre primarul Timişoarei! Cu cine ar vrea să facă alianţă Dominic Fritz. Scandal uriaş în USR

Politicienii fac ce ştiu mai bine după tragedii! Un lider PSD, atac dur la adresa primarului Timişoarei

Dezvăluiri incredibile despre primarul Timişoarei! S-a aflat cu cine ar vrea să facă alianţă Dominic Fritz. Scandal uriaş în USR. Edilul de la Timișoara le-ar fi propus și celor de la PSD și celor de la PNL o alianță electorală pentru alegerile locale din 2024.

Surse din USR din imediata apropiere a primarului Dominic Fritz, totodată și președinte USR Timiș spun că acesta, văzând sondajele vrea să construiască o alianță electorală pentru anul 2024 fie cu PSD, fie cu PNL. Asta pentru că știe bine că alianța în curs de negociere la centru USR -FD (Forța Dreptei)-PMP nu i-ar aduce lui niciun plus în municipiul Timișoara, conform stiripesurse.ro.

Sursele fac cunoscut că deși Fritz a încercat să țină strict secrete demersurile pe care le-a inițiat, recent s-a aflat de ele și membrii USR, începând cu majoritatea celor din conducere sunt extrem de nemulțumiți de această orientare a liderului lor, ei urând efectiv și PSD-ul și PNL-ul.

Dezvăluiri incredibile despre primarul Timişoarei!

“Sloganul PSD, PNL -aceeași mizerie!” a fost poate mai vocal ca oriunde scandat la Timișoara. Pragmatic vorbind, ideea nu pare rea, ambele partide PNL și PSD fiind interesate în primul rând de Consiliul Județean. Niciunul dintre acestea nu are, de fapt, un candidat cu șanse la Primăria Timișoarei.

PNL l-ar avea pe fostul primar Nicolae Robu, care e dat de toate sondajele favorit pentru 2024. Totuşi, actuala conducere nu îl vrea nici în ruptul capului, iar voturile pe care le-ar putea aduce Fritz de la timișoreni pentru Președinția Consiliului Județean, în condițiile lipsei unui candidat al USR la această funcție, ar putea fi decisive.

Așadar, la Timișoara, alegerile locale din 2024 ar putea însemna o confruntare Dominic Fritz susținut de o alianță USR+PNL sau una USR+PSD, contra Nicolae Robu independent! Cu șanse greu de estimat la această oră, dar matematic vorbind, mai mari pentru Fritz, s-ar părea.

To Top