Alegeri Locale 2024

Ciolacu a anunțat candidatul PSD la alegerile pentru primăria Capitalei: Cred că va fi cel mai bun candidat de departe

Ciolacu a anunțat candidatul PSD la alegerile pentru primăria Capitalei: Cred că va fi cel mai bun candidat de departe

Marcel Ciolacu spune că PSD merge în acest moment cu Gabriela Firea candidat la Primăria Capitalei. Cred că va fi cel mai bun candidat de departe, nu doar de la PSD ci de la toate partidele, a declarat președintele PSD în emisiunea “Subiectiv”  de la Antena 3.

Întrebat cu ce candidat merge PSD la alegerile pe Bucureşti, Ciolacu a spus: ”Cu Gabriela Firea. În acest moment, categoric, mai ales că doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat”.

”Eu sunt ferm convins că electoratul de stânga în Bucureşti este mai mult decât electoratul de dreapta”, a mai spus Ciolacu, precizând că ”a fost o poveste, nu prea de succes, a acestor alegeri din Bucureşti a unor candidaţi susţinuţi de PNL şi USR”, la ultimul scrutin.

”Trebuie să ai anumite afinităţi să fii primar general şi de sector, trebuie să îţi placă şi să înţelegi acest lcuru. Din punctul meu de vedere cred că cel mai bun candidat de departe, nu numai de la PSD ci de la toate partidele, va fi doamna Gabriela Firea”, a afirmat liderul social-democrat.

Primăria Capitalei: Nicușor Dan, ținut sub observație de PNL

În timp ce PSD a anunțat deja candidatul la alegerile pentru primăria Capitalei, PNL i-a trimis lui Nicușor Dan o listă cu 10 obiective pe care acesta trebuie să le îndeplinească până la 31 iulie. De îndeplinirea acestor obiective atârnă decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la funcția de primar al Capitalei.

Liderul PSD București, Gabriela Firea, afirmă că scrisoarea cu 10 obiective pe care PNL i-a trimis-o lui Nicușor Dan este „o rușine”: PNL și USR să-și asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-și acoperi greșelile.

„București, Capitala țării, trăiește un moment tragic. Oamenii care țin în mână destinul orașului, care au jurat că vor face lucruri bune pentru acesta și pentru bucureșteni, continuă cu cinism un joc politic periculos. S-au pierdut doi ani prețioși pentru București!

Ne-am întors în timp cu cel puțin șase ani. Primarul general nu a făcut nimic. O spune chiar el, în fața camerelor de luat vederi. Întrebat fiind de 5 realizări de până acum, Nicușor Dan a dat ochii peste cap. Nici 3 nu a putut enumera. Tăcerea primarului general este de notorietate însă, atunci când vine vorba despre reușite la 2 ani de mandat”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

To Top