Alegeri Locale 2024

Bomba zilei: Un alt partid anunță că îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru al doilea mandat

Va fi Nicușor Dan demis din funcția de primar? Ce spune prefectul Toni Greblă

La scrut timp după ce PMP a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, Cătălin Drulă şi Nicuşor Dan anunţă că vor colabora ca oraşul ”să nu ajungă pe mâna” Gabrielei Firea.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, au anunţat că vor continua colaborarea din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi că vor face tot “ce le stă în putere” ca oraşul “să nu ajungă înapoi pe mâna” fostului primar Gabriela Firea.

Liderul USR şi primarul general Nicuşor Dan au precizat pe Facebook, că au avut o întrevedere despre priorităţile de dezvoltare ale Bucureştiului şi respectarea promisiunii făcute împreună locuitorilor oraşului în 2020.

Nicușor Dan: Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului

Cătălin Drulă a atras atenţia că PNL pare “să trădeze” electoratul şi “să se arunce în braţele” PSD şi la Bucureşti.

“Au fost şi încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administraţia Firea – PSD. Eforturile de asanare a finanţelor oraşului, de a opri mafiile imobiliare şi eficientizare a instituţiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului şi am discutat despre proiectele care trebuie accelerate”, au adăugat Cătălin Drulă şi Nicuşor Dan.

Nicușor Dan a avut o întâlnire, marți, și cu liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

„Pentru noi, este foarte important ca viitorul Bucureştiului să fie tot de dreapta şi, evident, că vom fi alături de domnul primar general şi în următoarele proiecte. Sunt absolut convins că parteneriatul nostru va da roade pentru că România are nevoie, anul viitor, de o opţiune credibilă de dreapta şi, evident, Bucureştiul are nevoie de continuitate şi de un program politic de dreapta, consecvent, aplicat pe realităţile Capitalei, pe care noi îl vom susţine cu toată forţa”, a declarat Tomac.

To Top