Alegeri Locale 2024

Bomba anului în politică! Milionarul care vrea la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan şi Gabriela Firea nu mai au nicio şansă

Bomba anului în politică! Milionarul care vrea la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan şi Gabriela Firea nu mai au nicio şansă

Bomba anului în politică! Milionarul care vrea la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan şi Gabriela Firea nu mai au nicio şansă. Este dezvăluirea momentului înaintea alegerilor locale 2024. Fostul secretar general al PSD, Cozmin Guşă, vine cu un scenariu incredibil.

Cozmin Guşă spune că şeful celor de la Rapid, Dan Şucu, vrea să fie primarul Bucureştiului. Este convins că aparițiile în media ale acționarului Rapidului au o legătura foarte strânsă cu planul acestuia de a intra în politică.

Dan Șucu a devenit acționar al clubului Rapid în luna mai a anului 2022. A fost o mutare surpriză care l-a adus și mai mult în atenția reflectoarelor pe omul de afaceri, care participa deja la show-ul de mare audiență „Imperiul Leilor”.

Acționarul Rapidului a fost foarte prezent în media, cel puțin în ultimele luni. A prezentat planul măreț pe care îl are la echipa din Giulești. Cosmin Gușă este convins că Dan Șucu are în plan să intre în politică și să candideze pentru funcția de primar general al capitalei, la alegerile locale de anul viitor.

„Vă dau eu numele unui om foarte cunoscut despre care s-a spus că vrea să candideze, ca independent. Eu cred că se și pregătește, dacă mă uit la campania lui mediatică, din ultima vreme. Se numește Dan Șucu, acționarul echipei Rapid! Dacă Rapid ia campionatul…

Eu vorbesc aici despre un om foarte bogat, care apare la televiziuni cu mare audiență. Și apare foarte des…, ” a declarat fostul deputat și secretar general al PSD, conform dcnews.ro.

Bomba anului în politică!

Fostul deputat și secretar general al PSD este convins că în acest climat social agitat, un om de afaceri de succes, care arată că este un manager priceput are mari șanse de izbândă. „Aici nu este vorba de fotbal, ci de management, ascultați-mă. Politicienii vor fi refuzați la vot. Dacă vine un independent, cu bani, de tipul Dan Șucu, îi spulberă și pe Gabriela Firea și pe Nicușor Dan. Pe toți! Dacă Sorin Oprescu a fost în stare să câștige, când a spus că merge cu bisturiul la primărie, de ce să nu câștige și Dan Șucu?!”, a mai spus președintele Federației Române de Judo.

Consultatul politic a fost contrazis chiar în timpul emisiunii. Jurnaliștul Val Vîlcu i-a amintit că susținerea galeriei Rapidului înseamnă că împotriva lui Dan Șucu vor fi fanii de la rivalele Dinamo și FCSB. În plus, cei mai mulți dintre investitorii din fotbal, care au vrut să intre în arena politică, au avut mari probleme cu justiția.

Dan Șucu are, conform topului Forbes, o avere de peste 120 de milioane de euro. Acționarul Rapidului susține că evaluarea este greșită și că, de fapt, suma este de trei ori mai mare.

To Top