Alegeri Locale 2024

Bomba alegerilor locale! Nicușor Dan ar putea să nu fie sprijinit de PNL pentru alegerile din 2024. Ce s-a decis în PNL

Bomba alegerilor locale! Nicușor Dan ar putea să nu fie sprijinit de PNL pentru alegerile din 2024. Ce s-a decis în PNL

Soarta Primăriei Capitalei ar putea să se decică încă de anul acesta, întrucât e posibil ca actualul primar să nu mai beneficieze de sprijinul partidelor politice care l-au susținut la alegerile precedente. Nicușor Dan are de îndeplinit o listă de obiective în următoarele 6 luni, dacă mai vrea sprijinul PNL.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, va primi o listă de obiective pe care va trebui să le îndeplinească în următoarele 6 luni, pentru a mai avea sprijinul PNL, a spus Sebastian Burduja, într-un interviu pentru Digi24.

„Aceste puncte vor fi prezentate public și este normal ca activitatea primarului pe care noi l-am susținut să fie evaluată”, a spus el.

Nicușor Dan are de îndeplinit o listă de obiective

Președintele PNL sector 1, Sebastian Burduja, îl critică pe Primarul General pentru că s-a apucat târziu de proiectele importante, dar și pentru că blochează dezvoltarea Bucureștiului. Spune că așteaptă de 6-7 luni pentru un aviz de reabilitare a căii de acces în ministerul Digitalizării.

„În 6 luni nu poți muta munții, dar poți da drumul la proiecte de care Capitala are nevoie. De exemplu, termoficarea a durat mult până când a început să se rezolve, de asemenea problema marilor parcuri, problema curățeniei, Bucureștiul arată rău. Mai mult decât atât, noi ce-am constatat la primăria Generală, o lentoare mare a proiectelor administrative. Inclusiv a celor simple, reabilitarea unei fațade. Durează luni și luni de zile. Inclusiv la Ministerul nostru avem o speță în care încercăm să reabilităm partea de intrare, bariera și ghereta paznicului, dacă vă puteți imagina, și de 6-7 luni de zile așteptăm o hârtie de la Primarul General. Sunt lucruri simple, dar nu poți bloca dezvoltarea printr-o lipsă de eficiență administrativă”, susține Burduja.

Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan

Între timp, Pavel Popescu, președinte PNL Sector 4, îi cere demisia lui Nicușor Dan. Totul în conextul lipsa de reacție în cazul femeii ucise de câini lângă Lacil Morii.

Pavel Popescu i-a făcut campanie lui Nicuşor Dan în 2020. Acum îi cere demisia. „Gandurile mele se îndreaptă către familia îndurerată a doamnei Ana Oros Daraban. Dumnezeu să le mângâie sufletele și să îi întărească! În astfel de cazuri, politicienii slabi tind să se ascundă în birouri fugind de responsabilitate.

Îmi pare rău, nu am cum să nu pronunț nume. Nicușor Dan și politica absolut cretină a instituțiilor aflate în subordinea sa. Vă invit să intrați pe site-ul Autorității pentru supravegherea și protecția animalelor București. În momentul în care administrația locală transformă radical o instituție din una de supraveghere într-un ONG de protecție a animalelor, ajungem unde ajungem”, a scris pe pagina sa de facebook deputatul Pavel Popescu.

Nu s-a oprit aici. „Să nu mă înțelegeți greșit: iubesc animalele, sunt stăpân de câine și vă încurajez să adoptați. Dar una-i una, alta-i alta. În momentul în care o AUTORITATE supremă din partea PMB se plânge că a fost gonită de poliția locală de sector și comunică pe niște nenorocite de adrese spălâdu-se pe mâini, vorbim de inconștiență pură.

Politicile absolut cretine de intervenție a unui primar care nu poate tăia nici iarba din parcuri, care transformă orice instituție de intervenție în ONG, care se ascunde mereu într-un birou atunci când apare o criză, ne vor îngropa la propriu, fix cum s-a întâmplat cu această doamnă din tragedia de ieri”, completează liberalul.

To Top