Alegeri Europarlamentare 2024

George Simion face anunţul momentului! AUR a desemnat primii candidaţi la alegeri. Surpriza este uriaşă

George Simion face anunţul momentului! AUR a desemnat primii candidaţi la alegeri. Surpriza este uriaşă
George Simion, sursa foto facebook

George Simion face anunţul momentului! Cei de la AUR şi-au desemnat primii candidaţi la alegerile de anul viitor. Surpriza este uriaşă. Liderul AUR a dezvăluit primele nume sonore care vor candida pe listele formaţiunii pentru alegerile europarlamentare.

George Simion cutremură viaţa politică din România. Liderul AUR a făcut un anunţ clar. Are deja primii oameni cu care vrea să dea lovitura la primul scrutin din 2024.

George Simion nu şi-a anunţat canidatul la alegerile prezidenţiale, dar AUR este pregătit pentru cele europarlamentare. Cei de la AUR reeşapează lideri din alte partide. Unul dintre aceştia este Christian Terheş. Ultimul a ajuns europarlamentar pe listele celor de la PSD, deşi se afla în PNŢCD.

Înaintea alegerilor europarlamentare trecute, PSD şi PNŢCD au făcut o alianţă. Astfel, Terheş a ajuns europarlamentar pe listele celor de la PSD. Acum, Simion spune că va deschide listele la europarlamentare chiar cu Terheş.

George Simion face anunţul momentului!

Mai mult, liderul AUR se laudă cu lista pe care formaţiunea sa o va avea la alegerile europarlamentare din 2024. Terheş va fi cap de listă şi va fi mai mult ca sigur din nou europarlamentar. AUR are, conform tuturor sondajelor de opinie, aproximativ 15%.

Mai mult, Simion spune că AUR mai are pe listă încă două nume importante. Este vorba despre Gheorghe Piperea şi despre Toni Neacşu. Cei de la AUR urmează să participe la un eveniment care se va organiza la Bruxelles. Cărţile par deja făcute, dar liderul formaţiunii politice speră să aducă mai multe nume cu rezonanţă în AUR. “La alegerile europarlamentare, vom avea o listă foarte bună, condusă de Cristian Terheș. Discutăm cu avocatul Gheorghe Piperea și Toni Neacșu, participăm la Parlamentul European, la un eveniment organizat de Terheș”, a dezvăluit Simion, în direct la România TV.

Alegerile europarlamentare 2024 ar putea deschide lista de 4 rânduri de alegeri. Urmează cele locale, cele parlamentare, dar şi prezidenţialele. Este posibil ca ultimele două să fie comasate.

To Top