Horia Constantinescu, șeful ANPC, candideaza la Primăria Constanța PSD

Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a anunțat oficial candidatura sa pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Partidului Social Democrat (PSD). Candidatura sa a fost validată de Biroul Permanent Național al PSD și a fost anunțată într-o conferință de presă organizată de conducerea organizației județene PSD Constanța. Horia Constantinescu este un membru cu vechime în PSD și are experiență în administrația publică locală. El a declarat că intenționează să demisioneze de la conducerea ANPC pentru a se dedica campaniei electorale.

  • Horia Constantinescu, șeful ANPC, candidează la Primăria Constanța din partea PSD.
  • Candidatura sa a fost validată de Biroul Permanent Național al PSD.
  • Constantinescu are experiență în administrația publică locală și intenționează să demisioneze de la conducerea ANPC pentru a se dedica campaniei electorale.

Planuri pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean

În cadrul conferinței de presă organizate de Partidul Social Democrat (PSD) Constanța, au fost dezvăluite planurile pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean. Unul dintre candidații importanți este medicul chirurg Cătălin Grasa, care se va înregistra pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Cătălin Grasa aduce cu sine o experiență vastă în administrație, având în trecut rolul de manager al Spitalului Județean de Urgență Constanța. Această competență în domeniul sănătății îl recomandă pentru a susține nevoile județului într-un mod eficient și profesionist.

De asemenea, PSD Constanța a anunțat că va prezenta o listă solidă de candidați pentru Consiliul Municipal. Acești candidați vor fi aleși cu atenție pentru a asigura o reprezentare calitativă și eficientă a intereselor municipiului.

O prezență importantă în cadrul conferinței de presă a fost cea a fostului primar social-democrat Decebal Făgădău, care a demisionat din partid în anul 2020. Prezența sa sugerează sprijinul și încrederea pe care le acordă PSD în această campanie electorală.

Primăria Constanța și Consiliul Județean joacă roluri cruciale în dezvoltarea și progresul municipiului și județului. Planurile prezentate de PSD Constanța demonstrează angajamentul partidului de a aduce schimbări benefice în comunitate și de a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Viziunea lui Horia Constantinescu pentru campania electorală

Horia Constantinescu are o viziune clară pentru campania electorală din municipiul Constanța. El consideră că este deosebit de important ca aceasta să se concentreze pe proiecte concrete și să ofere soluții reale pentru problemele cu care se confruntă orașul.

Viziunea sa se bazează pe evidențierea lucrurilor pozitive pe care le poate realiza și evitarea unei campanii negative, care nu aduce nimic constructiv.

Chiar dacă recunoaște posibilitatea unei campanii negative din partea contracandidaților săi, Horia Constantinescu subliniază că este pregătit pentru aceasta.

El își propune să se concentreze pe ceea ce poate realiza și să demonstreze că este capabil să gestioneze responsabil funcția de primar al Constanței.

Pentru a obține susținerea cetățenilor, el dorește să prezinte proiecte concrete care vizează dezvoltarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și stimularea economiei locale.

Campania sa electorală se va baza pe transparență, integritate și o abordare constructivă pentru a aduce schimbări pozitive în municipiul Constanța.

Alte schimbări în PSD Constanța

O altă schimbare importantă în Partidul Social Democrat (PSD) Constanța este revenirea fostului primar Decebal Făgădău în partid. Decebal Făgădău a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanța și va sprijini echipa social-democrată în campania pentru Primăria Constanța.

Intrând în procesul de reconfigurare politică, deputata Cristina Rizea, aleasă inițial în 2020 din partea Uniunii Salvați România (USR), a decis să treacă în rândurile PSD și va candida la Primăria comunei Valu lui Traian.

Aceste mișcări politice demonstrează dinamica și componența în continuă schimbare a PSD Constanța în vederea alegerilor locale și parlamentare, aducând membri noi în echipă și consolidând capacitatea de a promova agende politice în interesul comunității.

Articol by EkoNews.ro

Articole Recente