Silvestru Şoşoacă, divorţ de senatoarea Diana Şoşoacă

Silvestru Şoşoacă, divorţ de senatoarea Diana Şoşoacă

Silvestru Şoşoacă a anunţat oficial că este în proces de divorţ de senatoarea Diana Şoşoacă. El declara că este o bucurie pentru el şi că a căutat o echipă de avocaţi care au avut succes în procesele anterioare cu Diana. Silvestru susţine că după intrarea în Parlament, Diana a involuat ca om, deşi a avut notorietate şi a fost un politician cunoscut. El consideră că partidul SOS România a suferit în urma acestui divorţ, cu şansele sale de a intra în Parlament scăzute sub 4% în sondaje.

Punctele cheie:

  • Silvestru Şoşoacă anunţă divorţul de senatoarea Diana Şoşoacă într-un proces de divorţ în curs.
  • Silvestru a căutat o echipă de avocaţi cu experienţă în cazurile anterioare cu Diana.
  • El consideră că Diana a involuat ca om după intrarea în Parlament.
  • Divorţul are un impact negativ asupra partidului SOS România, cu şansele acestuia de a intra în Parlament scăzute.

Motivele conflictului dintre Silvestru Şoşoacă și Diana Şoşoacă

Potrivit declarațiilor lui Silvestru Șoșoacă, conflictul dintre el și Diana a pornit după ce aceasta a intrat în Parlament acum trei ani și jumătate. El susține că, deși a avut succes în cariera politică, Diana a involuat ca om, iar relația lor a suferit. Silvestru consideră că Diana s-a schimbat, devenind reală, falsă și cu un spirit demagogic. El menționează că au riscat libertatea și amenzi împreună în trecut, iar Diana de acum este diferită de cea de acum patru ani.

Impactul divorţului asupra partidului SOS România

Silvestru Şoşoacă exprimă îngrijorare cu privire la impactul divorţului său asupra partidului SOS România. El consideră că partidul avea şanse bune de a intra în Parlament, dar acum, în urma scăderii în sondaje sub 4%, şansele sunt diminuate. Alegătorii sunt bulversaţi de situaţia creată şi mulţi se îndreaptă spre AUR, un partid considerat aproape frate cu SOS România. Silvestru afirmă că durerea sa provine din faptul că mulţi alegători vor sta acasă, neimplicându-se în procesul electoral.

Viitorul procesului de divorţ şi opinia lui Silvestru Şoşoacă

Silvestru Şoşoacă, implicat într-un proces de divorţ cu senatoarea Diana Şoşoacă, anticipează cu îngrijorare viitorul acestei despărţiri. În ciuda dorinţei sale de a rezolva procesul într-un mod amiabil, el afirmă că nu se aşteaptă la un proces de partaj în ceea ce priveşte bunurile familiei.

Ca argument, Silvestru susţine că familia lor nu a avut o evoluţie financiară pozitivă de când Diana a intrat în politica parlamentară. Ca atare, el se întreabă de ce Diana se cramponează de numele lor şi de ce nu este dispusă să împartă şi altceva în afara numelui de familie. Această atitudine alimentează tensiunile dintre cei doi, sugerate a fi prezente și în viitorul procesului de divorţ.

Astfel, pe lângă aspectele legate de procesul de divorţ în sine, Silvestru Şoşoacă adaugă o dimensiune suplimentară de controversă prin sublinierea crâmponării de nume de către Diana. Această perspectivă deschide subiectul către mai multe întrebări și posibile implicații în continuare, în ceea ce privește despărțirea lor.

Articol creeat de Echipa EkoNews.ro

Articole Recente