Mihai Tudose, întrebat dacă coaliţia PSD-PNL se va rupe după 9 iunie: Nu este sigur, dar strategia este pentru noi să guvernăm pentru următorii 10 ani.

Deputatul PSD Mihai Tudose a declarat vineri seara, întrebând dacă există riscul de a rupe coaliţia dintre PSD şi PNL după alegerile din 9 iunie, că “nu este nimic sigur,” dar că strategia celor două partide va guverna împreună în următorii 10 ani. Tudose a afirmat că după 9 iunie va avea loc o discuţie despre candidaţii la funcţia de şef al statului.

Mihai Tudose Fotografie: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profilmedia

Întrebat vineri seara la Digi 24, dacă există riscul ca actuala coaliţie de guvernământ să se rupă după alegerile locale şi euro – parlamentare din acest an, Mihai Tudose spune: “Nu este nimic sigur, dar aceasta este strategia, pe care ar trebui să o guvernăm în următorii 10 ani,” News. Ross spune.

În acelaşi timp, a întrebat ce scor electoral au propus PSD şi PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European, deputatul european a răspuns: “Primul loc cu cât mai multe mandate posibil.”

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, fostul prim-ministru declară că acest lucru va fi discutat după alegerile din 9 iunie.

Tudose mai spune că nu există “război” în clasa politică, dar ceea ce se întâmplă sunt elemente ale campaniei electorale.

“Nu văd niciun război în clasa politică, e campanie, sunt lucruri normale, când fiecare partid îşi prezintă strategia şi planul de campanie. Avem, de asemenea, un circ, două partide care se specializează în zgomot și lumini, dar care nu este un război, ei sunt doar ei înșiși jenant,” a spus Mihai Tudose.

Articol preluat de pe:

Articole Recente